Testiramo: Samsung Galaxy S7 Edge

naslovna testiramo s7e

Nakon što smo se sinoć odlično zabavili na Samsungovom predstavljanju, opustošili švedski stol i uspješno pobjegli od Šveđanki, danas smo konačno i dobili testni primjerak S7 Edgea.

Manji brat trebao bi na testiranje stići idući tjedan, a dok ne dođe, pozabavit ćemo se većim bratom koji je, barem meni osobno, puno zanimljiviji i atraktivniji.

Osjetno je veći od prethodnika, iako se to na prvi pogled niti ne primjećuje. Tako su mi već dva prijatelja, koji su inače vlasnici S6 Edgea, pomislili da se radi o crnom starom modelu.

Naš primjerak pokreće novi osmerojezgreni Exynos 8890 u kombinaciji s 4 GB RAM-a i 32 GB interne memorije. Iako su mnogi očekivali Snapdragon 820 , moguće je da ćemo njega ugledati u manjem modelu, ili čak i u ovom kod određenih operatera, a u krajnjoj liniji, moguće je da se čak niti ne pojavi na našem tržištu.

S7 Edge ostavlja odličan dojam, i moram priznati da bolje leži u ruci od svog prethodnika. Ovoga puta poleđina nije potpuno ravna, već je blago zaobljena prema rubovima, kao što je to slučaj bio s Galaxyjem S6 ili Noteom 5. Samim tim lakše ga je koristiti, no i dalje valja pripaziti jer je vrlo sklizak.

Na prvi pogled ne vidim razliku između ovoga zaslona i onoga u lanjskom modelu, no ovakve usporedbe, kao i još mnoge druge prepustit ćemo recenziji. Jedino što sigurno mogu reći je to da su tipke mekše na dodir, a kamera ima najbolji autofokus kojeg sam ikad vidio u životu.

Ukoliko bude prilike i vremena, kameru ćemo pokušati usporediti s nekim modelima koje trenutno imamo “na lageru”, a kao i svaki put, ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih uz uređaj ili želite da na neki dio u testu posebno obratimo pažnju, slobodno nam ostavite komentar ispod.

Fotografije snimljene uređajem pogledajte ovdje.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT