TikTok uvodi Live Subscriptions za podršku kreatorima

TikTok, već neko vrijeme najpopularnija društvena mreža, uskoro uvodi novosti kojima će poticati kreativne autore. Naime, prije nekoliko mjeseci bilo je najavljeno da će TikTok uvesti model mjesečne pretplate za one koji žele dati podršku svojim Live kreatorima, a danas su postali poznati i poneki detalji.

 

Tako će TikTok lansirati „Live Subscriotion“, dakle određeni model mjesečne pretplate, a pretplatnici će zauzvrat dobiti mogućnost isticanja od ostalih članova zajednice. Tako će imati mogućnost korištenja posebnih značaka koje će stajati uz njihove profile. Moži će koristiti i posebne emotikone, ekskluzivno dizajnirane od strane Live kreatora, a za očekivati je i neke dodatne pogodnosti.

ByteDance, kompanija koja stoji iza TikTok platforme, najavila je da će ove novosti za ograničeni broj korisnika biti uvedene 26. svibnja, dok će za globalno puštanje biti potreban još koji mjesec.

Za sada nema konkretnih informacija o cijeni, no neki pretpostavljaju da bi se mogla kretati oko pet dolara.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT