Tim Cook: iPhone X je jeftiniji od ispijanja kave na skupim mjestima

Pomalo nesvakidašnja izjava stigla je od Appleovog šefa, Tima Cooka. Prilikom posjete Apple trgovini u Appleovom rodnom Palo Altu, Cook je za američku televiziju CNBC izjavio da je iPhone X jeftiniji od ispijanja kave u «na onim lijepim mjestima».

Tim Cook je, dakle, upravo postao financijski savjetnik. Nemojte ispijati skupe kave po Starbucksima, i imat ćete najbolji mobitel na svijetu. Istini za volju, kava u Starbucksu i sličnim mjestima nije jeftina, pa bi tako bilo dobro da si kupite džezvu i kuhate kavu kući. Sreća, Starbucks je u Hrvatskoj svoju poslovnicu zatvorio u rekordnom roku, tako da ćete se morati odreći nečeg drugog, recimo ispijanja skupe kave na špici/rivi/korzu.

Da ne bude zabune, izjava Appleovog direktora je legitimna. On je zapravo rekao nešto u stilu: “nemojte kupiti njihov proizvod, nego naš”. Ali pitam ja vas, Time Cookče, koja je svrha kupovine mobitela od 10.000 kuna ako ga nećete pokazivati u fensi kafićima Metropole i naših mediteranskih gradova?

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]