Tim Cook na Twitteru objavio mutnu fotografiju, možda i manji iPhone sada dobije optičku stabilizaciju

cook-broncos

Na finalu američkog Superbowla, izvršni direktor Appela Tim Cook je snimio fotografiju proslave pobjedničke momčadi na terenu i trenutak ovjekovječio fotografijom, koja je ispala, u najmanju ruku, mutna. Da stvar ne bi završila na tome, postavio ju je na Twitter, što je publika doživjela kao izvrsnu podlogu za sprdnju. Za pretpostaviti je da Tim Cook koristi vlastiti proizvod – iPhone, pa se sada postavlja pitanje zašto je fotografija ispala ovako loše.

Tviteraši su Cooku odmah počeli postavljati pitanja i dijeliti savjete, od onih je li fotografirao iPadom, pa do sugestija da si nabavi Samsungov uređaj. Ova fotografija je odmah poslužila i kao podloga za nove šale i sasvim sigurno će se spominjati još godinama.

Mnogi su ovo doživjeli kao idealnu priliku za ismijavanje Applea i njegovog vodstva, no da će imati utjecaja na prodaju, vjerojatno neće, dapače. Praksa je pokazala da i puno gore afere od ove (ako ovo uopće možemo nazvati aferom) nisu imale izravnog utjecaja na Appleovo poslovanje, odnosno prodaju iPhonea.

U svakom slučaju, ovaj događaj bi s druge strane mogao pomoći kod dizajniranja kamere novog iPhonea, koji bi napokon i u manjoj verziji mogao dobiti funkcionalnu optičku stabilizaciju.

Tweeps-posterized-the-terrible-photo-Tim-Cook-posted-on-Twitter

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT