Tomato “Brutalna Tarifa”: 1000 minuta, 1000 poruka i 1000 MB za 55 kuna

Tomato korisnici su od sutra u mogućnosti aktivirati novu “Brutalnu tarifu” koja za 55 kuna mjesečno nudi 1000 minuta poziva, 1000 SMS poruka prema svim mrežama i 1000 MB podatkovnog prometa. Razdoblje u kojem se Brutalna Tarifa može aktivirati je od 01.03.2012 do 30.04.2012. godine, dok samo korištenje nema vijek trajanja. Aktivacija tarife naplaćuje se 20 kuna tako da je na ručunu potrebno imati minimalno 75,00 kuna. Tarifa se aktivira na način da na broj 4888 pošaljete poruku sadržaja “TOMATO”.

Tomato u ponudu od sutra uvodi i novi mobitel Samsung Galaxy Y po cijeni od 899,00 kuna.

Dopuna: 1000 minuta se odnosi na sve mreže u Hrvatskoj, naplaćuje se uspostava poziva u iznosu 0,29 kn, a obračunska jedinica je 60 sekundi. Link

 
      
 • Lex

  Zvuči dobro ali za detalje treba pričekati sutra 🙂

 • Andrej Marić

  Ima sigurno bar jedna caka, zvuci odlicno…
  Vjerojatno se može aktivirat samo jednom, a kasnije je skuplja..

 • ovo su najstarija dijeca u kvartu koja su jos na mojoj grbaci

  Dali ima uspostave?Danas istice i period u tele2 u kojoj je nudio 30kn 300min 1gb uspostava 25lp

 • Krešimir Blažev

  U službenom dopisu koji su nam poslali ne spominje se uspostava poziva, što opet ne znači da je neće biti 🙂

 • ojpi

  uspostava bude sigurno, predobro bi bilo bez nje, a tele2 je produzio i dalje smart za 30kn.

 • ivica

  Caka je u tome što se pozivi prema drugim mrežama naplaćuju, tj. ovih 1000min je samo Tomato prema Tomato korisniku.
  Ja sam iz Hercegovine i mi imamo ovako nešto u Eronetu samo što košta 80KN tj. 20KM a dobiješ 500min, 500SMS i 500MB i ja ju koristim. Super je!

 • raky

  i dalje je to ok bez obzira sto su besplatne minute samo unutar mreze…no odgovara vise onima koji imaju dosta korisnika tomata u imeniku.
  znaci 100-ak kn bi trebalo biti dovoljno mjesecno….za 1GB, 1000 poruka i nesto poziva. pa da je cak i samo promet za tu cijenu,bilo bi ok s obzirom na sto smo do sada bili naviknuti.

  no, dalje sve to ovisi o navikama i potrebama svakoga od nas posebno.
  nekome mozda promet ne treba, i poruke mu malo znace,a zove puno ….tome najvise odgovara t-mobile…gdije se placa samo prva minuta razgovora.
  meni je recimo dobitna kombinacija tele2 smart na koju trosim 50 kn mjesecno,sto mi je dosta za 1GB i uspostave poziva + bonbon, uz nadoplatu 40 kn mjesecno (koje i ne potrosim) zovem besplatno nekoliko ljudi sa kojima se zapravo i najvise cujem.
  i eto, za 90 kn mjesecno imam sve sto mi treba..a nekada sam to isto placao 3-4 puta vise, i to na pretplati.
  e sa, ne da se svakome nositi 2 uredjaja, nije se ni meni dalo prije,ali sam stekao naviku. a nisam jos nasao dovoljno dobar dual sim, koji bi mi zamjenio trenutna 2. ali tada bi vec mogao razmisljati i o ovoj tomato ponudi.

  uglavnom, kada bi morao jedan uredjaj,iako mi trenutno vise znaci bonbon, birao bi tele2 i puno vise koristio skype,viber i slicne klijente…dok je smart tarifa ovakva kakva je, apsolutno me nije briga sta drugi nude.

 • jas

  nek i Tele2 slično tom izbaci da ih ne napustim u korist pomidora

 • ojpi

  Ako je 1000 minuta samo za tomato onda je tarifa fail, smart na bonove je i dalje bolji…

 • Krešimir Blažev

  Evo, objavili su http://www.tomato.com.hr/brutalna-tarifa

  Dakle, 1000 minuta je prema SVIM mrežama. Uspostava poziva je 29 lipa, a obračunska jedinica 1 minuta.

 • ojpi

  U svakom slučaju jako dobra tarifa. Zaoštrava se konkurencija 🙂

 • tomo100brt

  Ništa novo. Samo povećan paket, smanjena cijena, a Tomato zarađuje na uspostavi poziva i uključenju tarife. U početku jako skupo, a kasnije nešto jeftinije. Ali dok u nas u Neretvi ne poprave signal ne idem sa Tele 2. Tomato (VIP) nema 3G i H signal za razliku od Tele 2 koji ih ima dok signal koji Tomato ima; a to je E je jako loš. Ima mjesta di uopće nema signala. Dok to ne poprave mogu smanjivat cijene koliko hoće jer njihove usluge ne mogu koristiti. Tu je Tele 2 u prednosti i od T-mobile (T-mobile ima dobar signal, ali samo E). U obližnjim gradovima situacija je dobra. Dakle Tele 2 još uvijek za mene iako je ovo dobra ponuda od Tomato..

 • Ante

  U svakom slučaju odlična ponuda, za mene trenutno najbolja. Nakon 4 godine Tele2 usluga prebacio sam se na Tomato i uz Top Tafiru (500min, 500 SMS i 500MB) sam se preporodio! Napokon imam signala gdje god dođem! (sa Tele2 nisam imao signala u prizemlju kuće lol), pričam, surfam i šaljem SMS do mile volje i to sve za nekih 120-130kn (90kn paket + 30-40kn uspostave poziva).
  Sad je situacija da ću imati 55kn paket + nekih 30-40kn uspostave poziva a dobijem takoreć flat internet, flat SMS i flat razgovore (jer ni onih 500 nisam mogao potrošiti).
  Znači nekih 90 kn mjesečno, mislim da manje nitko ne nudi! (početnih 20kn za uključenje plaćaš samo prvi put pa to ne računam).
  Jedina je caka da moraš uvijek imati najmanje 55kn na računu pri isteku onih 30 dana jer u protivnom ne možeš opet uključiti tarifu! Znači ne gine mi nekakav podsjetnik 🙂

 • zrinka

  Samo zvuči dobro, NE NASJEDAJTE, u samo 4 dana aktivirane TOMATO BRUTALNE TARIFE za desetak poruka i nekoliko poziva, otuđili mi 120,00 kn .Od mene ni kune više nikad a ni tada.

 • katarina

  na koji broj se provjerava stanje sms,i koliko si minuta potrošio na razgovor

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]