TomTom GO navigacija od sada dostupna u Huaweijevoj AppGallery trgovini

Odlična vijest za vlasnike Huaweijevih uređaja. Jedna od vodećih kompanija za navigacijsku tehnologiju TomTom nedavno je predstavila svoju aplikaciju TomTom GO Navigation u Huaweijevoj AppGallery trgovini.

TomTom GO Navigation je jednostavna za upotrebu i dolazi s pregršt inovativnih funkcionalnosti – od navođenja po prometnom traku do pretraživanja ruta i prometnog nadzora, kako bi pomogla vozačima u sigurnijem kretanju po prometnicama. Aplikacija će odsad biti dostupna u 22 europske države, među kojima je i Hrvatska.

Aplikacija također nudi detaljne 3D karte koje je moguće preuzeti i pohraniti na vozačev telefon, pružajući kvalitetno iskustvo vožnje čak i bez pristupa mobilnoj mreži. Izvanmrežne karte ažuriraju se na tjednoj osnovi kada je uređaj spojen na npr. WiFi kako bi ažurirale važne detalje. Nakon povezivanja, karte su poboljšane cijelim paketom TomTom usluga, uključujući informacije o prometu i upozorenja o nadzoru brzine. Karte se mogu preuzeti na razini država ili regija na temelju individualnih potreba.

TomTom GO aplikacija dolazi bez oglasa i ne unovčava osobne podatke korisnika. Aplikacija nudi 30-dnevno besplatno probno razdoblje bez obaveza, a korisnici se mogu pretplatiti na aplikaciju po cijeni od 12,99 eura godišnje, 8,99 eura za šest mjeseci ili 1,99 eura mjesečno. Aplikacija je integrirana s Huaweijevom In-App Purchases (IAP) tehnologijom, Huaweijevim mobilnim servisima (HMS) te Huaweijevim alatom za developere, kako bi korisnicima AppGallery trgovine ponudio najsigurnije i najjednostavnije transakcijsko iskustvo.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT