Travel&Talk i Travel&Work: nove HT-ove opcije za razgovore i internet u roamingu

Iz Hrvatskog Telekoma javljaju da su uveli nove opcije u tarifama za razgovor i surfanje u roamingu pod nazivom Travel&Talk i Travel&Work. Tako je opcija Travel&Talk fokurisana na razgovore u roamingu i ovisno o mjesečnoj naknadi nudi određeni broj minuta za telefoniranje u 50 zemalja svijeta.

Druga opcija, tj. Travel&Work za određeni iznos mjesečne nakande omogućuje korištenje podatkovnih paketa u roamingu.

Napomenimo da se ove opcije ne odnose samo na zemlje EU, gdje ćemo od 01.07. jeftinije telefonirati u roamnigu, već i na mnoge druge zamlje poput susjednih BiH i Srbije te SAD, Rusije itd.

Detalje pročitajte u objavi za medije:

Hrvatski Telekom uveo je nove Travel&Talk i Travel&Work opcije za razgovore i surfanje u inozemstvu. Nove opcije korisnicima omogućuju razgovore po cijeni već od 1 kn za 1 minutu te surfanje po cijeni 1 kn za 1 megabajt u zemljama Europske unije, susjednim državama koje nisu članice EU te još dvadesetak zemalja diljem svijeta.

Što se razgovora za privatne i poslovne korisnike tiče, Travel&Talk opcija S uz mjesečnu naknadu od 40 kn korisnicima omogućuje 20 minuta razgovora iz bilo koje od 50 zemalja svijeta, Travel&Talk opcija M uz mjesečnu naknadu od 150 kn korisnicima omogućuje 100 minuta razgovora, a Travel&Talk L opcija uz mjesečnu naknadu od 350 kn korisnicima omogućuje 350 minuta razgovora.

Poslovni korisnici u inozemstvu mogu surfati već po cijeni od 1 kn za megabajt. Travel & Work S opcija uz cijenu od 75kn sadržava 25MB podatkovnog prometa, Travel & Work M opcija po cijeni od 200 kn omogućuje 100MB podatkovnog prometa, a Travel & Work L opcija po cijeni od 500 kn sadržava 500 MB podatkovnog prometa.

 

„Cijene u našim novim opcijama značajno su povoljnije od onih reguliranih cjenikom Europske unije, a pored zemalja EU, uključuju i zemlje u koje naši korisnici najčešće putuju te s kojima poslovno surađuju. Ulazak Hrvatske u Europsku uniju predstavlja i priliku za naše poslovne korisnike da upravo putem alata i usluga Hrvatskog Telekoma prošire svoje poslovanje na zemlje EU. Riječ je o oglašavanju, cloud uslugama i neograničenoj mrežnoj podršci putem HotSpota i HotSpot Fona. Upravo komunikacija bez granica predstavlja otvaranje novih horizonata i prilika za privatne i za poslovne korisnike. Snižene cijene roaminga omogućit će intenzivniju komunikaciju, a poslovi bez granica podrazumijevaju i učinkovit prodor poslovnih ideja naših korisnika na mnoga nova tržišta. Hrvatski Telekom pritom ostaje najsnažnija podrška za sve korisnike.“, istaknuo je Ivan Skender, operativni direktor Sektora za marketing za poslovne korisnike Hrvatskog Telekoma.

 

Minute i megabajti uključeni u opciju vrijede, ne samo za zemlje Europske unije, već u više od 50 najposjećenijih zemalja u koje korisnici putuju i s kojima posluju kao što su Bosna i Hercegovina, Australija, Albanija, Bjelorusija, Crna Gora, Indija, Iran, Island, Izrael, Japan, Kina, Kosovo, Makedonija, Meksiko, Monako, Norveška, Ukrajina, Rusija, SAD, Srbija, Švicarska, Turska, Ujedinjeni Arapski Emirati. Popis svih 50 zemalja koje su uključene u roaming opcije te više o aktivaciji samih opcija možete pronaći na linku https://www.hrvatskitelekom.hr/poslovni/usluge/u-inozemstvu/pretplatnici/roaming-opcije U svim ovim zemljama minute i podatkovni promet iz opcija se mogu koristiti neovisno o tome na mrežu kojeg stranog operatora je korisnik spojen.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT