Uspješno predstavljanje na MWC-u u Barceloni: Noa kreće u osvajanje novih tržišta

Kao što ste već mogli vidjeti iz nekoliko prethodnih članaka, hrvatska tvrtka Hangar 18 na MWC-u u Barceloni predstavila je tri nova uređaja: Noa H2, Noa N5 i Noa H10le. Pored same najave novih modela smartfona, Hangar 18 je ovu priliku iskoristio za širenje poslovanja.

Noa brand smartfona već je prisutan u 14 zemalja iz EU i regije, a izlaganje na MWC-u u Barceloni otvara mu put prema mnogim drugim partnerima, kako distributerima, tako i telekomima.

Na prilično lijepo uređenom štandu, prvi dan sajma okupilo se mnoštvo zainteresiranih novinara, distributera, operatera i znatiželjnih posjetitelja, a poseban gost je bio Ante Tomić, hrvatski košarkaš koji već pet godina nastupa za Barcelonu. Ante je pomogao u izvlačenju i uručivanju nagrada na Noa štandu.

 

„Ponosni smo što smo ove godine predstavljamo Hrvatsku i regiju na Mobile World Congressu u Barceloni s našom Noa Element linijom uređaja. Stati i pokazati svoje adute rame uz rame s najvećim svjetskim igračima u mobilnoj industriji nije mala stvar. Naravno, sve je to puno lakše kada imate nešto i za pokazati, a mi to definitivno imamo. S Element serijom te „flagship“ modelom Noa H10 i njegovom LE verzijom (limited edition) u Matador crvenoj boji, pripremljenoj ekskluzivno za MWC 2017, posjetitelji nisu mogli sakriti svoje oduševljenje tim modelom kao i Noa brandom.“ – izjavio je Mario Kralj, direktor i vlasnik tvrtke Hangar 18.

Prema riječima djelatnika Hangara 18, štand na MWC-u su posjetili distributeri iz Makedonije, Albanije, Kosova, Armenije i Rusije, s kojima će uskoro biti dogovorena distribucija, a uskoro očekuju otvaranje tržišta Bjelorusije, Kazahstana, Azerbajdžana i Armenije.

“NOA je vrlo perspektivan brend i broj 1 u B segmentu. Mi smo jako sretni da imamo mogućnost da surađujemo i razvijamo brend NOA u Rusiji i imamo namjeru u narednih 30 dana krenuti sa prodajom i do kraja godine postati liderom na ruskom tržištu”, izjavio je Alexey Bychkov, izvršni direktor distribucije u ruskoj tvrtki Intereffort.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]