Uz nove prepaid tarife Vipnet uveo i povoljne „snack“ opcije

Vipme korisnici od sada mogu odabrati jednu od četiri nove tarife, a velika novost je uvođenje šest jedinstvenih „snack“ dodatnih opcija prilagođenih svačijem budžetu.

Korisnicima je na raspolaganju uključenje dodatnih „snack“ opcija megabajta te minuta&SMS-ova već od 3 kn. Problem manjka megabajta pri kraju mjeseca tako odlazi u povijest, a Vipnetove korisnike dodatno će razveseliti činjenica da nove prepaid tarife za mlade pod nazivom – Za Ziv, Za Snap, Za Chill i Za Zen, dolaze bez naknade za uspostavu poziva.

Primjerice, za iznos od samo 3 kune korisnik dobiva 200 MB podatkovnog prometa, za 7 kuna 500 MB dodatnog podatkovnog prometa, dok nadoplata od 10 kuna donosi dodatnih 1 GB na računu.

Dobra vijest je da „snack“ opcije dolaze i s dodatnim minutama i SMS porukama. Tako će kupovinom snacka od 5 kuna korisnik dobiti dodatnih 20 minuta i SMS-ova, 8 kuna osigurat će 50 minuta i SMS-ova dok će uplatom od 10 kn korisniku biti na raspolaganju čak 100 minuta i SMS poruka.

Jednokratne „snack“ opcije mogu se aktivirati više puta mjesečno, ovisno o potrebi, a traju do kraja isteka tarife. Korisnici će svoju željenu opciju moći aktivirati putem SMS-a, web stranice, aplikacije Moj Vip, ali i putem jedinstvenog Instagram „snack“ aparata. Posjetom Instagram profilu koji predstavlja određenu „snack“ opciju korisnik može brzo i jednostavno kupiti željenu dodatnu opciju, ali i naručiti besplatnu SIM karticu.
Uz kompletnu Za Chill tarifu, korisnici za 75 kuna mjesečno na raspolaganju imaju 1000 minuta razgovora i SMS-ova te 3 GB podatkovnog prometa. Za one još opuštenije, dostupna je Za Zen tarifa, koja uključuje 1000 minuta i SMS-ova te 6 GB prometa po cijeni od 95 kuna.

Surferima je za 45 kuna mjesečno na raspolaganju Za Snap tarifa koja uključuje 2 GB podatkovnog prometa, dok je onima koji biraju samo razgovore i SMS-ove po cijeni od 45 kuna mjesečno na raspolaganju 500 minuta i SMS-ova unutar tarife Za Ziv. Sve četiri nove tarife dolaze bez naknade za uspostavu poziva.

Za postojeće korisnike Loodilo tarife ostaje mogućnost njezina daljnjeg korištenja ili odabira jedne od četiri nove tarife, koje također omogućuju dijeljenje viška megabajta s Vipme prijateljima, kao i prijenos nepotrošenih MB, poziva i SMS poruka u sljedeći mjesec.

 
      
 • Aldo40

  Veliki minus za tarife: obračunska jedinica je minuta, dok bonbon, tele2 i tomato imaju sekundu.
  Tarifa Za Ziv košta 5 kn više od Tomato Male plus, a nude jednako obračunskih jedinica.
  Sve u svemu – ovo su preskupe tarife koje valja izbjegavati.

 • Najjstarija djeca

  ja ne znam zašto toliko zakompliciraju te tarife…valjda moraju menadžeri opravdati svoje plaće pretakajući iz šupljeg u prazno.Toliko rade da opet nema dobre vipme tarife.Ili platiš malo pa nedobiješ ništa ili nešto i dobiješ a onda to platiš previše…

 • Hari

  Vip je posta gori od t coma a za to stvarno treba bit maher…

 • alexxx

  sve su tarife pomno smišljene da ti uzmu što više novaca a što manje da daju…biznis je to,kao i svaki drugi…istina i mi postajemo sve nezasitniji,nekad si mogao izdržat mjesec sa 1,5 danas je vece malo i 5 gb

 • Gizda

  Nije to da smo mi nezasitiniji, nego tehnologija ide naprijed. Bilo je nekada i 8kb dovoljno…

 • AmigoGringo

  100kn misečno i sve neograničeno bez uspostave poziva, internet, poruke i minute, to je realno, al tako neće bit još za sto godina

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]