[Vikend anketa] Koji chat servis najčešće koristite?

Nakon poduže pauze, evo nas ponovo u vikenda anketama. Prvo pitanje u 2018. godini prilično je opušteno, bez potrebe za prevelikim naprezanjem moždanih vijuga. Glasajte za svoj omiljeni chat servis ili onaj kojeg najčešće koristite, a ako vam nije mrsko, napišite par riječi o tome koji vam je draži i zašto.

Osobno koristim tri aplikacije: WhatsApp, Hangouts i Viber. WhatsApp mi je primarni jer ga koristi najveći dio mojih kontakata, dok Viber držim samo kao rezervu i to uglavnom zbog nekolicine koji iz nekog razloga nemaju WhatsApp. Na Hangoutsu (bivši Google Talk) ostalo mi je jedva nekoliko kontakata, a držim ga na životu uglavnom zbog nostalgije.

Vidjeli smo da je Google pokrenuo još dvije chat aplikacije, Allo i Duo, no nakon inicijalnog isprobavanja, putem ovih dvaju servisa nisam primio niti jednu poruku. Upravo zato nas zanima koristi li tko ove aplikacije uopće.

Loading

Koji chat servis najčešće koristite?

Thank you for voting
You have already voted on this poll!
Please select an option!
 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]