[Vikend anketa] Koji je operater najbolji?

U hrvatskom telekomunikacijskom prostoru operiraju tri operatera, od kojih dva imaju svoje pod-brandove, koji praktički funkcioniraju kao posebni virtualni operateri. S obzirom da se u proteklom desetljeću nije pojavio nijedan novi operater, postoji velika vjerojatnost da ste se više puta prebacivali između postojeća tri, odnosno šest ako brojimo brandove.

Svaki od njih ima svojih prednosti. Ovdje prvenstveno mislim na oblik tarifa koje najbolje odgovaraju vašim potrebama, ali i pokrivenost, dostupnost signala na vašem području i brzinu interneta. S druge strane, svi manje-više imamo frustracije od povremenih epizoda sa službama za korisnike, njihovom teškom dostupnošću, greškama u obračunu, “nestajanju megabajta”, lošom kvalitetom poziva u nekim trenucima, sporošću rješavanja sporova, općenito odnosnom prema korisnicima itd.

Zato vas u današnjoj vikend anketi pitamo koji je po vama operater u Hrvatskoj najbolji? Ili je možda bolje upitati: koji je operater, s obzirom na folklor s kojim se svakodnevno susrećete, najmanje loš? Dakle, s kojim ste operaterom najzadovoljniji, odnosno, koji vam je prouzročio najmanje frustracija?

Loading

Koji je operater najbolji?

Thank you for voting
You have already voted on this poll!
Please select an option!

 
      
 
Najnovije recenzije

 

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]