[Vikend anketa] koliko mobilnog interneta potrošite mjesečno

Mobilni internet u Hrvatskoj nikad nije bio jeftiniji i pristupačniji. Rezultat je to, naravno, razvoja tehnologije, dostupnosti brzih mobilnih mreža i njihovoj rasprostranjenosti. Ono što je nekad bila privilegija samo određenih, sada je dostupno svima – stalna veza s internetom na mobitelu postala je sasvim normalna pojava.

No ipak, navike u korištenju mobilnog interneta ovise o svakom korisniku posebno. Za povremeno spajanje na internet i provjeravanje mailova, poruka i npr. Facebooka, dovoljni su osnovni paketi koje operateri nude, ali ako vam je dostupnost bitna u svakom trenutku, logično je da ćete izabrati veće.

Podatkovni paketi su godinama porasli i sada su oni od 5 ili 10 GB postali „obični“, a vidjeli smo da jedan operater nudi i neograničen promet u pravom snislu riječi. Zato vas u današnjoj anketi pitamo koliko mobilnog interneta potrošite mjesečno.

Loading

Koliko mobilnog interneta trošite mjesečno

Thank you for voting
You have already voted on this poll!
Please select an option!
 
      
 
Najnovije recenzije

 

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]