VIP Sve za mene i Sve za posao

Vipnet je predstavio dvije nove tarife, Sve za mene za privatne i Sve za posao za poslovne korisnike. Između navedenih jedina je razlika što korisnici tarife Sve za posao imaju besplatne pozive unutar svoje VPN mreže i to bez naplate naknade za uspostavu poziva.

Tarife dolaze u 5 varijanti ovisno o mjesečoj naknadi od 30, 75, 150, 250 ili 400 kuna. Svaka tarifa uključuje minimalno duplo besplatnih minuta prema svim mrežama (u Hrvatskoj) u odnosu na iznos pretplate pa tako u tarifi od 30kn je uključeno 60 minuta, dok u tarifi 400 ima 1000 uključenih minuta, 300 SMS poruka i 1GBpodatkovnog prometa. Nakon potrošenih minuta, sms-ova i data prometa uključenih u mjesečnoj naknadi, plaćate jedinstvenu cijenu od 0,91 kunu po minuti za razgovore, 0,34 kuna za SMS-ove te 5 kuna po megabajtu u svim tarifnim modelima. Stanje računa može se provjeriti slanjem sms poruke. Naknada za uspostavu poziva je  25 lipa, a obračunska jedinica 60 sekundi.
S obzirom na cijenu dodatnog podatkovnog prometa svakako treba pripaziti na potrošnju, a obračunska jedinica od 60 sekundi svakako će brže istopiti besplatne minute.

Za puni cjenik novih tarifa 

Pogledajte ovdje za detalje, cijene i uvjete tarfie VIP Sve za mene i Sve za posao.

 
 

Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT