VIP Sve za mene i Sve za posao

Vipnet je predstavio dvije nove tarife, Sve za mene za privatne i Sve za posao za poslovne korisnike. Između navedenih jedina je razlika što korisnici tarife Sve za posao imaju besplatne pozive unutar svoje VPN mreže i to bez naplate naknade za uspostavu poziva.

Tarife dolaze u 5 varijanti ovisno o mjesečoj naknadi od 30, 75, 150, 250 ili 400 kuna. Svaka tarifa uključuje minimalno duplo besplatnih minuta prema svim mrežama (u Hrvatskoj) u odnosu na iznos pretplate pa tako u tarifi od 30kn je uključeno 60 minuta, dok u tarifi 400 ima 1000 uključenih minuta, 300 SMS poruka i 1GBpodatkovnog prometa. Nakon potrošenih minuta, sms-ova i data prometa uključenih u mjesečnoj naknadi, plaćate jedinstvenu cijenu od 0,91 kunu po minuti za razgovore, 0,34 kuna za SMS-ove te 5 kuna po megabajtu u svim tarifnim modelima. Stanje računa može se provjeriti slanjem sms poruke. Naknada za uspostavu poziva je  25 lipa, a obračunska jedinica 60 sekundi.
S obzirom na cijenu dodatnog podatkovnog prometa svakako treba pripaziti na potrošnju, a obračunska jedinica od 60 sekundi svakako će brže istopiti besplatne minute.

Za puni cjenik novih tarifa 

Pogledajte ovdje za detalje, cijene i uvjete tarfie VIP Sve za mene i Sve za posao.

 
      
 • Tomy

  Interesantna vijest, no trenutno mi se cini kao lovacka prica s obzirom na trenutnu ponudu tarifnih modela Komplet i Model kod VIP-a. Zivi bili pa vidjeli 🙂

 • roby

  ajme obracunska jedinica 60 sekundi!!!!!!!!!! I iznos naknade nije potrošiv na usluge, vec sve plačaš dodatno, i naknadu za uspostavu poziva i sms i mms i gprs i sve usluge.
  groszno!!! pa oni nisu normalni!!!

 • Tomy

  Tresla se brda, rodio se mis.. Komplet tarife su jos uvijek primamljivije za nekoga tko trazi raznovrsnost.

 • G.Sad@mob
  @bizz,eto da se javim malo i tu,plugin ti dobro dela,sve ok..
  A sto se tih tarifa tice ja zaista ne vidim kaj ljude drzi na tom vip-u i t-scumu.
  Eh da ja sam zagrizeni Telac. Ak koga zanimaju prednosti Tele2 nek pita i trikovi neki.
  Uglavnom ak je meni dosta 50 kn za 3 mj telefona surfa i sl. (a mob mi je 50%zamijena za komp,a ja visim u prosijeku 2-3 sata dnevno on line mobilno i to bez Wifi-ja istina ne skidam h.duti nista na mob no tu i tam neki pdf, doc i sl.Pa i mali video do 1MB da ponekad) Ne znam onda kaj Vi ostali placate. Kad sam vidio ovo 5kn 1MB smrzo sam se.
  Uglavnom uz malo muke uvijek se moze snaci pa i na Vip mrezi.Eto ja sad surfam na zadnjim parama pardon lipama svoje tarife(mislim dal sam zadnje pare telcima u 1mj ) a telefoniram hibridno i s druge mreze. Bitno je da mene trenutno kosta poziv prema svima tocno 0.070kn .Da dobro ste procitali samo 7 lipa. Inace za mob i nemam nikad veci trosak i nedam vise od 20Kn mjesecno a i to im je previse dati.:).BILO KOME!
  Bok!

 • ZAGIMAN

  Teška navlakuša za tarife 30 i 75. OK je od 150 naviše. Obračunska 60 sek. 🙁 , mjesečna naknada ne ulazi u korištenje tarife? Pa kaj smo se vratili u 1990. godinu? Pogledajte na internetu uvjete korištenja AT&T mreže u SAD-u. Za pretplatu od 220 kn (40 US$) uz ugovor na 24 mjeseca dobivate:
  -neograničene pozive u AT&T mobile mrežu
  -5000 minuta prema svim mrežama od 21-06 sati
  -450 minuta prema svim mrežama koje se kumuliraju 12 mjeseci, ako se ne potroše.
  -paket od 200 SMS-a košta 25 kn/mjesečno (1 SMS=0,13 kn)
  I to sve uz američke plaće!!!Pa nas “deru” kao ovce.

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]