Vip uveo nove Ljetne Opcije za pretplatnikeVipnet je svojim privatnim i malim poslovnim korisnicima na govornim i podatkovnim tarifnim modelima omogućio dodatni podatkovni promet kroz nove Ljetne opcije. Ovisno o potrebi, moguće je aktivirati Ljetnu, Mjesečnu, Tjednu ili Dnevnu opciju za surfanje.


Ljetna opcija donosi 120 GB koji se mogu trošiti cijelo ljeto, od uključenja pa sve do 30. rujna uz jednokratnu naknadu od 120 kuna. Opciju je moguće platiti jednokratno ili na tri rate uz iznosu od 40 kn mjesečno.

Ova opcija idealna je za roditelje čija djeca su na ljetnim praznicima, a ona im omogućuje više interneta za društvene mreže ili komunikacijske aplikacije, bezbrižno praćenje omiljenih serija i filmova, preslušavanje glazbe ili pregledavanje videa na streaming platformama.

Mjesečna opcija je pogodna za aktivaciju tijekom godišnjih odmora, a donosi 40 GB uz naknadu od 60 kuna koji vrijede do kraja tekućeg mjeseca.

Tjedna opcija donosi 20 GB za sedam dana, uz naknadu od 40 kuna.

Dnevna opcija omogućuje dodatnih 15 GB za 20 kuna u trajanju od 24 sata.

Način aktiviranja opcija

Nove ljetne opcije se mogu aktivirati putem Moj Vip aplikacije, slanjem SMS poruke s ključnom riječi DNEVNA, TJEDNA, MJESEČNA ili LJETNA na broj 13129 ili na Vip prodajnim mjestima.

Više informacija potražite na http://www.vipnet.hr/ljetna-promocija