Vipnet omogućio osiguranje mobilnih uređaja od oštećenja ili uništenja

cracked samsung

Iz Vipneta javljaju da su u suradnji s BNP Paribas Cardiff osiguranjem uveli mogućnost osiguranja mobilnih uređaja od štete (fizičkog oštećenja ili uništenja), te kvarova koji nisu pokriveni tvorničkim jamstvom uz produljeno jamstvo za Apple uređaje. Sličnu uslugu je prije nekoliko godina uveo i Hrvatski Telekom.

Osigurati se mogu samo novi uređaji prilikom kupnje i to uz potpisivanje pretplatničkog ugovora na dvije godine. Privatni korisnici mogu osigurati jedan, a poslovni do 20 uređaja. Premija osiguranja se plaća unutar mjesečnog računa, dok su za procjenu štete i popravak zaduženi ovlašteni serviseri.

Pogledom u cjenik, možemo vidjeti da osiguranje za uređaj do 1200,00 kuna vrijednosti (maloprodajna cijena) zapada 15 kuna mjesečno. Uređaj vrijednosti od 1200,01 do 2600,00 kuna možete osigurati za 25 kuna mjesečno, 2600,01 do 4000,00 kuna za 49 kuna mjesečno, 4000,01 do 8260,00 kuna za 80 kuna mjesečno, te za uređaje s vrijednošću iznad 8260,00 kuna za 89,00 kuna mjesečno.

U nastavku pročitajte objavu za medije, a za dodatne detalje posjetite Vipnet.

Vipnet korisnicima omogućio osiguranje mobilnog uređaja

Nova usluga Vip osiguranje mobilnog uređaja u suradnji s BNP Paribas Cardiff d.d. omogućuje pokrivenost od šteta nastalih na mobilnom uređaju, a koje nisu pokrivene osnovnim tvorničkim jamstvom uz produljeno jamstvo za Apple mobilne uređaje. Za cijelo vrijeme trajanja osiguranja podmireni su troškovi popravka uređaja, a u slučaju totalne štete korisnik dobiva novi uređaj.

Zagreb, 11. siječnja 2016. –  Rijetko koji korisnik nije imao iskustvo da mu je mobilni uređaj ispao iz ruke, bilo da je riječ o mobitelu ili tabletu, prilikom čega mogu nastati oštećenja. Od mehaničkih oštećenja koja nisu obuhvaćena tvorničkim jamstvom, do samog isteka tvorničkog jamstva. Takvi popravci, ovisno o tipu uređaja, znaju iznositi više stotina kuna za jeftinije uređaje pa i više tisuća kuna, ako se radi o telefonima visoke klase. Kako bi korisnicima omogućili bezbrižnost i sigurnost u korištenju usluga, Vipnet u suradnji s osiguravajućom kućom BNP Paribas Cardif osiguranje  nudi osiguranje mobilnih uređaja od slučajnog fizičkog oštećenja u periodu od dvije godine koliko im traje i ugovor o pretplati, a samu uslugu korisnik plaća putem Vip pretplatničkog računa, bez dodatne papirologije i to već od 15 kuna mjesečno, ovisno o vrijednosti uređaja.

Osiguranje mobilnih uređaja pokriva osiguranje od slučajnog fizičkog oštećenja ili uništenja, a za korisnike Apple mobilnih uređaja i produljeno jamstvo na dodatnu godinu dana nakon isteka jamstva proizvođača, neograničeni broj popravaka čiji je ukupan iznos do visine maloprodajne cijene uređaja za vrijeme ugovorne obveze kao i zamjenu uređaja u slučaju totalne štete.

Vip osiguranje mobilnog uređaja je moguće ugovoriti samo u trenutku kupnje novog mobilnog uređaja i prilikom ugovaranja pretplatničkog ugovora na 24 mjeseca, a moguće je osigurati bilo koji mobilni uređaj, uključujući i tablete kupljene u sklopu pretplatničkog odnosa s Vipnetom u trajanju 24 mjeseca. Privatni korisnici mogu osigurati jedan uređaj, a poslovni korisnici i do 20 uređaja.

Premija osiguranja plaća se mjesečno unutar mjesečnog Vip pretplatničkog računa te nema skrivenih i dodatnih troškova za korisnika. Za procjenu i popravak štete zaduženi su ovlašteni servisni centri s iskustvom u popravcima mobilnih uređaja.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT