Vipnet otvorio predbilježbe za LG G6, svaki kupac na poklon dobiva Smart TV

Nedavno predstavljeni LG G6, kojeg smo isprobali na MWC-u u Barceloni, na naše tržište stiže početkom svibnja. No, ukoliko se želite osigurati na vrijeme, dakle ako želite biti među prvima koji će ga kupiti, možda ga je pametno već sada rezervirati.

Tako su predbilježbe za ovaj model otvorene u Vipnetovom webshopu, a što je još zanimljivije, svaki kupac na poklon dobiva LG Smart TV.

Dakle, ako čekate LG G6, a novi Smart TV vam neće biti na odmet, trk u Vipnetov webshop i iskoristite priliku. Naravno, ovo podrazumijeva i nekakvu ugovornu obvezu, što je i za očekivati, stoga sve detalje provjerite na njihovim stranicama ili u službi za korisnike.

 
      
  • Marko Kovač

    Meni je stigao 24.4, zivim u DE, tu ne ” poklanjaju TV”, ali svi koji ga uzmu kod operatera(1&1) , u mom slucaju, dobijaju poklon bon od 150€, koji se moze iskoristiti na odredenim travel stranicama. 34€ mjesecno na 2 godine, jednokratno 230€.

  • Goran Radovanović

    Onako bezveze sam pročitao naslov supruzi, a ona ko iz topa: Haha, bit će na njušci smart TVa, ko hoverboarda sad!

  • ND

    TV je LG 43LH590V, dijagonale 43″. Trenutna cijena u dućanima oko 3000 kn.

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]