WhatsApp će uskoro omogućiti uređivanje već poslanih poruka

Telegram. (File Photo: IANS)

Ponekad se zapitamo zašto je WhatsApp i dalje najpopularniji chat servis, s preko milijardu korisnika, iako u mnogim segmentima zaostaje za konkurencijom.

Nakon što smo vidjeli da nove funkcije ipak polako stižu, počinju stizati i špekulacije o dodatnom poboljšanju korisničkog iskustva. Tako su se nedavno pojavili prvi screenshotovi testiranja mogućnosti uređivanja poruka nakon što su već poslane.

Ovo će svakako biti korisno ukoliko želite ispraviti tipfelere, ili na neki drugi način promijeniti već poslanu poruku, no za sada nije jasno koliko će dugo ta mogućnost biti otvorena. Neki konkurentski servisi omogućuju izmjenu poruka unutar 48 sati pa stoga pretpostavljamo da će slično postupiti i WhatsApp.

S obzirom da je ova funkcionalnost još uvijek u ranoj fazi razvoja, nije poznato kada će biti dostupna korisnicima, no svakako je dobro znati da stiže.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT