WhatsApp postaje besplatan za sve – ukida naplatu u iznosu od jednog dolara godišnje

whatsapp

WhatsApp, najpopularniji servis za dopisivanje, za kojeg je Facebook svojedobno izdvojio 19 milijardi dolara, od danas je besplatan, objavljeno je iz ove kompanije. Točnije, WhatsApp ukida godišnju naknadu u iznosu od jednog dolara i svi koji to žele, uslugu će moći koristiti besplatno.

Mnogi korisnici su i do sada WhatsApp koristili besplatno jer im ovaj dolar nikad nije naplaćen, no postoji jedan dio korisnika, mahom novijih, kojima je sustav pri registraciji zahtijevao naplatu. Iz WhatsAppa poručuju onima koji su već uplatili ovu svotu, da im ista neće biti refundirana.

WhatsApp već sada servisira preko milijardu korisnika čirom svijeta, a ukidanje ove barijere sada će sigurno omogućiti novi rast. Facebook već planira širenje ovog servisa na poslovni sektor, što znači da ćemo putem WhatsAppa u nekoj bliskoj budućnosti moći komunicirati s npr. telekom operaterima, bankama i sl.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]