WhatsApp uskoro uvodi mogućnost razmjene svih vrsta datoteka

WhatsApp, vjerojatno najpopularniji chat servis na svijetu, uskoro će nadograditi svoj sustav, što će donijeti zanimljive novosti. Jedna od njih je podrška za razmjenu svih tipova datoteka, i to na Android i iOS uređajima, te putem desktop aplikacije.

Ova usluga se trenutno nalazi u eksperimentalnoj fazi i dostupna je uskom krugu korisnika koji ju aktivno testiraju. Jednom kada izađe u konačnoj verziji, korisnici će međusobno moći razmjenjivati datoteke do maksimalno 100 MB veličine na Androidu, 128 MB na iOS-u, te 64 MB na desktop verziji, dakle na osobnim računalima.

 
      
 • Haznj

  Offtopic…
  Izgleda da se u tele2 ljudima odjednom brze troše megabajti… kolko čujem 3 gb ode im za 10 dana.. a znalo je trajat mjesec.. je li moguće da su zbog nove tarife s neogranicenim internetom nasli nacin za uštedu? Je li moguce “varati” s potrošenim megabajtima?

 • jontravolta

  Jednako se troše, krivo si čuo

 • markić

  Otkad sam dobio najbrži 4G internet, prije toga imao isto 4g ali ne na maksimalnoj brzini. tj uzeo novu tarifu tj novu pretplatu.
  I brzo sam potrošio megabajte, prvo jer se brzo učitava, videozapisi na youtubeu, onda skidao pjesme preko aplikacije za slušanje pjesme u oblaku i ispalo je da sam 4gige potršio 10 dana prije kraja mjeseca prije toga jedva trošio 2gb 😀

 • peco

  Svaki put kad napišem da je Noa smeće po mom mišljenju izbrišeš mi komentar.

 • Krešimir Blažev

  Dosad si mogao naučiti da kad nešto okarakteriziraš “smećem”, a da to pritom ne argumentiraš, to smatramo čistim trolanjem. Nije stvar samo Noe, nego bilo kojeg drugog uređaja. Kad netko ostavi komentar da je Samsung, Sony, pa ako baš hoćeš i Ulefone, Vernee, Vivax itd. smeće, takav komentar se briše. I nakon što sam ti nekoliko puta izbrisao trolerski koemntar, ti i dalje nalaziš za shodno da trolaš. i to u članku koji nema veze s temom.

 • Haznj

  Don’t kill the messenger 😛 inace ja sam na vipu i signal u zadnje vrijeme katastrofa….. vjerojatno svi nalaze nacine da uštede nakon tih jeftinijih paketa novih… odvratno.. placas nesto sto ne mozes koristiti…

 • Josip

  Brzina interneta ne bi trebala imati nikakve veze sa potrošnjom podataka osim brzine učitavanja. Npr. ako je neka stranica teška cca 5mb, ona će biti jednako teška i pri brzini od 1, 10, 100 ili pak 200mbps jedino će se brže učitat, al i dalje je to jednaki promet. Problem je jedino kod youtubea gdje se dogodi da kad je brzina veća onda on automatski poveća rezoluciju (kvalitetu) videa i tu onda troši više. To se da ručno prebacivati. U chromeu ima postavka da se može štedit promet pa se i tu koji mb uštedi.

 • Zyzyx

  Krešo, kad kreću naslovi “Whatsapp upravo objavio da će ova usluga biti dostupna korisnicima”? kliky kliky :)))

 • Krešimir Blažev

  Haha da… kao na Većernjaku.. stigla nova godina, provjerite koja

 • Zyzyx

  Znam da je vise para, al ostanite ustrajni kao i dosad i nemoje se nikad prodat toj retardaciji. Ne treba radit cirkusariju od novinarstva za par dodatnih eura. Doduse i narod ti treba bit glup za gutnut taj opći prijelaz na klikbejt novinarstvo kod nas šutke bez ispaljenog metka.

 • Krešimir Blažev

  Clickbait je dno kace i samo se nadam da će se ovima koji ga forsiraju kad tad razbit o glavu.

 • Mobomanija

  Lajk

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]