WhatsApp uvodi dugo iščekivana poboljašanja u glasovnim porukama

WhatsApp, nedvojbeno najpopularniji chat servis na svijetu, objavio je da testira poboljšanja u funkcionalnosti glasovnih poruka. Koliko god neki mrzili ovu vrstu komunikacije, poput autora ovog teksta, glasovne poruke su realnost, a kroz servere WhatsAppa dnevno ih prođe nevjerojatnih sedam milijardi.

Onima koji na dnevnoj bazi komuniciraju glasovnim porukama, svidjet će se mogućnost pauziranja snimanja poruke. Iskreno, nikad mi nije bilo jasno zašto ta mogućnost nije bila uvedena ranije, ali bolje ikad nego nikad. Druga novost je mogućnost preslušavanja poruke prije slanja, a jedna od najzanimljivijih je ponovno preslušavanje primljene poruke bez da ponovno ulazite u razgovor. Znate ono, da ljudi ne vide da ste u međuvremenu bili online.

Pored ovih novosti, dolazi još i „remember playback“ odnosno mogućnost preslušavanja od trenutka gdje ste pauzirali, što će se svidjeti svima koji od svojih kontakata primaju nešto što bismo prije mogli nazvati podcastima nego porukama.

U ovom trenutku nije poznato kad će točno nove mogućnosti biti dostupne svim korisnicima, a vremenski okvir koji se navodi je „u sljedećih nekoliko tjedana“

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT