WhatsApp za iOS napokon možete koristiti na više uređaja istovremeno

Kao što je i obećao, WhatsApp je danas lansirao Multi-device beta podršku za iOS. Ovo konkretno znači da ukoliko posjedujete iPhone, na isti WhatsAapp račun možete linkati četiri različita uređaja, ali naravno, iz Appleovog eko-sustava. Dakle možete koristi dva ili iPhonea (ako ste toliko bogati) s jednim brojem ili ga povezati s Mac računalom.

Uvjet je da prilikom instalacije najnovije verzije WhatsAppa za iOS prihvatite uvjete korištenja, budući da se sustav još uvijek nalazi u beta fazi, tako da na svom Macu možete koristiti sve što i na iPhoneu, uključujući video pozive, naravno, pod istim računom.

Jedina digresija je što ovu mogućnost još uvijek ne možete koristiti u kombinaciji s iPadom, budući da za iPadOS još uvijek ne postoji zasebna WhatsApp aplikacija. Očekujemo da Facebook, krovna kompanija WhatsAppa ovaj nedostatak što prije otkloni tako da ova solucija u potpunosti dobije na smislu.

Kad su Android korisnici u pitanju čini se da će za ove blagodati još morati malo pričekati, a koliko dugo, to u ovom trenutku ni UDBA ne zna.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT