Windows 10 Pro 5,57 € doživotna licenca: uz Godeal24 rasprodaja Office softvera

Kada kupite novo ili rabljeno računalo, prvo što učinite je instalacija Windowas. Ali na službenim Microsoft stranicama, bilo da se radi o kupnji Windowsa ili Officea, to nije mali trošak! Stoga je Godeal24 izvrstan izbor za one koji žele uštedjeti, a ipak žele kupiti originalni!

Zašto kupiti OEM verziju od Godeal24?

• Štedite novac: Glavni razlog za kupnju OEM softvera je cijena. Možete dobiti bilo koju verziju sustava Windows ili Office! Ove OEM verzije također dolaze sa svim najnovijim značajkama. Također ćete dobiti sva najnovija softverska i sigurnosna ažuriranja od Microsofta.

• Zakonitost licenci: Većina ljudi brine o zakonitosti licenci kada kupuju Windows i Office od dobavljača trećih strana. Godeal24 OEM licence su legalne i Godeal24 daje jamstvo na svaku prodanu licencu.

• Korisnička podrška 24/7: Kada kupite bilo koji od programskih paketa Godeal24, imate pravo na usluge korisničke podrške ako naiđete na probleme s instaliranjem ili korištenjem tih paketa. I pružite doživotnu postprodajnu uslugu! Ako imate pitanja o OEM licencama, slobodno kontaktirajte Godeal24 (service@godeal24.com)

Rasprodaja uredskog softvera Godeal24: Windows 10 Pro za samo 5,57 €/PC! Cijena Office 2021 Professional iznosi čak 439,99 USD na službenoj Microsoftovoj web stranici, ali na Godeal24, Office 2021 Professional dostupan je već po cijeni od 29,99 eura! Uštedite do 62% na više paketa sustava Windows i Office!

Niske cijene ograničeno vrijeme:

Do 62% popusta! Windows OS i MS Office, s kupon kodom “SGO62

Da 50% popusta na Windows! Kupon kod “SGO50”

Dodatni softver za rad. Kupon kod: “SGO62

Alati za vaše računalo

Pronađite još alata>>>

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT