Xiaomi 10000 mAh power bank za samo 13,99 dolara u Tomtop web shopu

Xiaomi je jedan od proizvođača čiji su power bankovi iznimno popularni širom svijeta. Svojom dokazanom kvalitetom i pouzdanošću osigurao si je veliku popularnost, tako da mnogi korisnici ove eksterne baterije povezuju upravo s njime.

Jedan takav power bank nalazi se i u ponudi Tomtopa. S njegovih 10.000 mAh svoj ćete smartfon moći napuniti više puta, a da vam dimenzijama neće smetati u torbi ili čak džepu.

Njegova redovna cijena u Tomtopu inače iznosi prihvatljivih 19,99 dolara, no upisivanjem YYMPA0001 kupon koda, ostvarujete popust od dodatnih šest dolara, što znači da mu krajanj cijena iznosi 13,99 dolara.

S obzirom na cijenu artikla, kupac ne plaća dodatne troškove carine i PDV-a.

 
      
 • InTheMix

  Imamistoga, nema 10 000 mAh nego oko neki 6000 mAh uspoređeno sa Anker power bankom od 10 000 mAh koji napuni s8+ jedan put više. (za one koji kupuju pa da se ne iznenade)

 • latz

  Nadam se da će vam proizvod biti isporučen i ako uopće to, da ćete na kraju platiti samo ono navedeno na stranici — to nije uvijek slučaj kod TomTopa…

 • Mali

  Za razliku od @latz, ja imam pozitivna iskustva, naručena Dash camera…plaćena 30.06 stigla 10.07, iznenađen pozitivno baš!

 • Dario Novosel

  Pa jel moguće uopće naručit? Kolko znam zbog novih avionskih regulacija baterije više niko ne šalje prema Europi

 • Dario Novosel

  Pa nijedan nema točno koliko mu piše. Pravi kapacitet je oko 6200 mAh, ne samo kod Xiaomija već i kod ostalih brendova (Anker, Aukey itd…)

 • InTheMix

  Točno tako ali Anker je negdje oko 9000 – 9200, nije bas 6200 a da pise 10 000.

 • Ante Milovac

  To je negdje oko 6500mAh jer im je izlazna snaga 3,7V. Mobitel uzima 5V koji power bank isporuči preko konvertera gdje se stvore ti gubici

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]