Xiaomi Mi Band 4 osvanuo u predbilježbama prije službenog predstavljanja 11. lipnja

Xiaomi ove godine planira predstaviti četvrtu verziju jedne od najpopularnijih fitness narukvica današnjice. Mi Band 4 bi u odnosu na prethodnu verziju trebao donijeti nekoliko hardverskih i softverskih poboljšanja, a najveća su zaslon u boji, mogućnost punjenja bez rastavljanja narukvice, te naprednije softverske opcije.

Xiaomi je još uvijek poprilično tih glede objave datuma predstavljanja narukvice, ali  informacije cure sa svih strana. Čak je Aliexpress otvorio predbilježbe za Mi Band 4 po cijeni od 49,99 USD, odnosno približno 330 kn. Ako ova cijena bude jednaka službenoj, Mi Band 4 će i dalje biti najprodavanija narukvica.

Na istoj stranici je također objavljeno da će četvrta verzija Mi Banda biti službeno najavljena 11. lipnja, a to je prije same tvrtke potvrdio njen izvršni direktor Lei Jun objavo najave na društvenom mrežama.

S obzirom na broj noviteta, trenutna cijena u predbilježbama je više nego dobra. Ostaje jedino vidjeti koliko će novi zaslon u boji više crpiti bateriju, i hoće li Mi Band moći izdržati i sada više od 2 tjedna. Prema objavama iz same tvrtke, trajanje baterije bi trebalo biti bolje nego na prethodnoj verziji s obzirom na veći kapacitet baterije.

Evo i poznatih specifikacija narukvice:

  • Zaslon: OLED zaslon u boji
  • Povezivanje: Bluetooth 5.0, NFC (samo za Kinu)
  • Senzori: Senzor otkucaja srca
  • Baterija: 135mAh, konektor za punjenje
  • Cijena: 49,99$

Ukoliko vas zanima fitness narukvica, a ne želite čekati na predstavljanje četvrte verzije i pad cijene na web shopovima, moja preporuka je trenutna Mi Band 3 koja je više nego dobar odabir s obzirom na cijenu. Dapače, s posljednjom nadogradnjom je dodano prikazivanje broja koraka u realnom vremenu te timer što je za pohvalu.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT