Xiaomi Mi Mix 2: prva fotografija uživo?

Jedan od najnaprednijih, ako ne i najnapredniji smartfon prošle godine, Xiaomi Mi Mix, ovih će dana dobiti izravnog naseljenika, vjerojatno pod imenom Xiaomi Mi Mix 2, o kojem već neko vrijeme kruže glasine, a i sam Xiaomi je pustio nekoliko teasera.

Ako je vjerovati izvjesnim izvorima s bespuća kineskih društvenih mreža, ovdje vidimo Mi Mix 2 na prvoj slici uživo. Treba reći da se ova fotografija već pojavljivala na internetu, no sada je dobila potvrdu autentičnosti iz još nekoliko izvora.

Prema do sada poznatim informacijama, MI Mix 2 će biti pokretan Snapdragonom 835, imat će 6 GB RAM-a, te će doći u verzijama od 128 i 256 GB interne memorije. Ako je vjerovati izvoru koji prenosi fotografiju, novi Mi Mix bi mogao imati izdužen zaslon, tj. u omjeru 18:9, što znači da će pri istoj dijagonali kao lani površina biti realno manja.

Nadam se samo da neće doći u nevjerojatno klizavom keramičkom kućištu kao prethodnik.

Bilo kako bilo, službeno predstavljanje se očekuje 11. rujna. Ukoliko još niste, pročitajte našu opširnu recenziju Mi Mixa, kao i maraton test nakon šest mjeseci korištenja.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]