Xiaomi Mi Mix 2 stiže 11. rujna

Xiaomi je upravo potvrdio da će se predstavljanje nasljednika revolucionarnog modela Xiaomi Mi Mix održati 11. rujna, što prikazuje i službena pozivnica medijima. Prema trenutno dostupnim informacijama, Mi Mix 2 će imati još tanji okvir kućišta, i to vjerojatno samo na donjem dijelu, jer se na vrhu i sa strana realno nema što stanjiti.

Što se specifikacija tiče, dijagonala AMOLED zaslona bi trebala ostati na 6,4 inča, no nismo sigurni hoće li omjer ostati 16:9 ili će se prebaciti na novi 18:9, odnosno 2:1, a to bi značilo i manju površinu. Pokretat bi ga trebao Qualcommov Snapdragon 835 u kombinaciji sa 6 GB RAM-a, dok bi interna memorija bila na raspolaganju u verzijama od 128 i 256 GB.

Operativni sustav će svakako biti Android 7 Nougat, a kapacitet baterije bi trebao iznositi 4500 mAh. Cijena za sada nije poznata, no ne treba maštati o tome da će biti jeftiniji od lanjskog modela, koji je, u trenutku početka prodaje, koštao oko 800 eura.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]