Xiaomi Mi Mix 4 Pro Max će navodno biti preklopni uređaj sa savitljivim zaslonom

Xiaomijeva Mi Mix serija od samog lansiranja je predstavljala nešto revolucionarno. Na prvom Mi Mixu smo po prvi puta vidjeli kako izgleda zaslon od ruba do ruba, barem za tadašnje pojmove (prije četiri godine), a na kasnijim i kako se problem prednje kamere može riješiti bez zubi i rupica.

U međuvremenu je ova serija skoro zaboravljena, a prema najnovijim glasinama, Xiaomi će ju oživjeti u svojoj prvoj generaciji komercijalno dostupnih preklopnih smartfona sa savitljivim zaslonom.

Prema informacijama koje donosi Digital Chat Station, model pod nazivom Xiaomi Mi Mix 4 Pro Max će donijeti savitljivi zaslon koji se preklapa prema unutra, slično kao na Samsungu Galaxy Z Fold 2.

U rasklopljenom stanju, zaslon bi trebao raspolagati dijagonalom od 8,03 inča, a vanjski, dakle onaj dostupan kad je uređaj zaklopljen, 6,38 inča. Spominje se i baterija s podrškom za iznimno brzo punjenje, kao i periskopska kamera s optičkim povećanjem do 10x.

Kakve će biti ostale specifikacije ovog uređaja, za sada nije poznato, kao ni kada će biti službeno predstavljen. Ukoliko se ravnamo po prijašnjim modelima Mi Mix serije, to bi se moglo dogoditi negdje najesen.

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT