Xiaomi Mi Mix i Mi Band 6 će biti predstavljeni 29. ožujka

 

Već dugo pristižu informacije o novoj verziji popularne Xiaomi Bi Band narukvice, a cijeli set glasina odlučio je zaokružiti Xiaomijevom objavom službenog datuma predstavljanja. Putem Twittera  Xiaomi je najavio predstavljanje za 29. ožujka, a zajedno s Mi Band 6 narukvicom biti će predstavljen i novi Xiaomi Mi Mix smartfon koji donosi “tekuće leće” i novu “bionic” fotografiju kako joj Xiaomi tepa. Premda nema mnogo informacija o samoj tehnologiji inovacioje, navodno je riječ o tankom sloju tekućine kojom će se moći mijenjati zakrivljenost leće.

Nova Mi band 6 narukvica će svojim oblikom ostati dosta slična prethodnoj Mi Band 5, a od novih tehnologija donosi uz već standardne senzore pokreta i otkucaja srca, mogućnost mjerenja razine kisika u krvi, ugrađeni GPS modul i praćenja 19 novih sportova. Kineska varijanta će vjerojatno ponovno imati NFC dok će isti izostati na tržištima van Kine. Još jedna novost bi trebala biti mogućnost kontrole pametnih kućanskih uređaja putem Mi Home platforme.

U kratkom videu na twitteru je direktorica marketinga Xiaomija objavila izgled novih naličja narukvice kao i boje remenja.

U ponedjeljak ćemo znati više o cijeni i dostupnosti Xiaomi Mi Mix smartfona i nove Xiaomi Mi Band 6 narukvice kao i ostale hardverske i softverske detalje.

 

Via 1 / 2

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT