Xiaomi pametna kamera i pojačivač WiFi signala u Tomtopu po vrlo povoljnim cijenama

Tomtop je iz svoje bogate ponude izdvojio dva izvrsna Xiaomi proizvoda. Prvi je Xiaoyi sigurnosna pametna kamera za automobil, koja pokriva kut od čak 165 stupnjeva i nudi rana upozorenja za moguće nesreće.

Snima visokokvalitetni 1080p 60 fps video, kao i u 4K rezoluciji, a sadrži 2,7-inčni zaslon u 16:9 formatu. Kamera se lako postavlja i lagana je samo 74 grama. Cijena u Tomtopu iznosi 38,67 eura uz besplatnu dostavu na vašu adresu. Ponudu i detalje o uređaju pogledajte ovdje.

Drugi Xiaomi proizvod iz današnje ponude je Mi WiFi pojačivač signala za korištenje u vašem domu ili uredu. Zahvaljujući njemu, više nećete biti uskraćeni za kvalitetan prijem signala u bilo kojoj prostoriji. Cijena iznosi 16,69 eura uz besplatnu dostavu, a ponudu i detalje o ovom proizvodu pogledajte ovdje.

Ostalu ponudu iz Tomtopa ovdje.

Više o sponzoriranim člancima i kupovini na internetu pročitajte u uvjetima korištenja.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]