Xiaomi Redmi 6 Pro na službenim renderima

Tjedan dana nakon predstavljanja Redmi 6 i Redmi 6A, novih ulaznih modela iz Xiaomijeve bogate ponude smartfona, pojavili su se službeni renderi malo bolje opremljene verzije koja će stići pod nazivom Redmi 6 Pro. Na njima je vidljivo da će se nuditi u (bar) četiri boje kućišta – rozoj, plavoj, zlatnoj i crvenoj, a prednja strana će biti crna. Dosad smo uvijek viđali bijelu prednju stranu s npr. zlatnom poleđinom. Razlog zbog kojeg se izbacila bijela boja je zub jer ga je onda teško softverski sakriti.

Redmi 6 Pro ima 5,84-inčni zaslon formata 19:9, a što se tiče ostalih specifikacija, morat ćemo pričekati još koji dan – do 25. lipnja ili ranije ako se nekome “omaknu” službene specifikacije. Budući da i Redmi 6 i Redmi 6A imaju MediaTek procesore, isto bismo mogli vidjeti i kod Pro modela, no kod Xiaomija se nikad ne zna. Baterija bi mogla biti kapaciteta 4000 mAh, a stražnje kamere 12+5 MP.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT