Xiaomi Redmi 6 Pro na službenim renderima

Tjedan dana nakon predstavljanja Redmi 6 i Redmi 6A, novih ulaznih modela iz Xiaomijeve bogate ponude smartfona, pojavili su se službeni renderi malo bolje opremljene verzije koja će stići pod nazivom Redmi 6 Pro. Na njima je vidljivo da će se nuditi u (bar) četiri boje kućišta – rozoj, plavoj, zlatnoj i crvenoj, a prednja strana će biti crna. Dosad smo uvijek viđali bijelu prednju stranu s npr. zlatnom poleđinom. Razlog zbog kojeg se izbacila bijela boja je zub jer ga je onda teško softverski sakriti.

Redmi 6 Pro ima 5,84-inčni zaslon formata 19:9, a što se tiče ostalih specifikacija, morat ćemo pričekati još koji dan – do 25. lipnja ili ranije ako se nekome “omaknu” službene specifikacije. Budući da i Redmi 6 i Redmi 6A imaju MediaTek procesore, isto bismo mogli vidjeti i kod Pro modela, no kod Xiaomija se nikad ne zna. Baterija bi mogla biti kapaciteta 4000 mAh, a stražnje kamere 12+5 MP.

 
 
Oglas
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT