Xiaomi Redmi Note 5 stiže 14. veljače?

Sigurno ima iščekivanijih i boljih smartfona od Xiaomijevog Redmi Note 5, ali nakon toliko vremena i hrpe raznoraznih informacija nam je laknulo kad smo vidjeli konkretni datum – 14. veljače. Xiaomi se pobrinuo da ni dva dana prije službenog predstavljanja ne bude sve kristalno jasno jer nigdje nije precizirano o kojem je uređaju zapravo riječ, no sve upućuje na to da stiže upravo Redmi Note 5.

Naravno da trenutno ništa od informacija kojima raspolažemo nije službeno i neke od njih se nikako ne poklapaju, između ostaloga se spominju dva modela – Redmi Note 5 i Redmi Note 5 Plus, procesori se protežu od Snapdragona 625 do Snapdragona 636, zasloni od 5,7 do 5,9 inča i RAM od 3 do 6 GB. Ako zaista budu dva modela, samo Plus će imati dvije stražnje kamere, a baterija od 4000 mAh očekuje oba.

Postoji i mogućnost da će Redmi Note 5 biti jednostavno prepakirani Redmi 5 za indijsko tržište, što ne bi bilo prvi put. Iskreno se nadamo da nas Xiaomi neće dodatno zbunjivati tim nazivima jer mu je zasad to svakako išlo za rukom.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]