Xiaomi s petom verzijom lišava Mi Band najvećeg problema

Umjesto da tu čast prepusti razno raznim leakerima, Xiaomi je novim detaljima sam krenuo zagrijavati atmosferu prije predstavljanja Mi Band 5 narukvice. Tako je objavio da će nova Mi band 5 narukvica napokon doći s magnetskim punjačem i riješiti se bnajvećeg dizajnerskog problema ovog uređaja. Premda Mi band ima relativno dug radni vijek na jednom punjenju baterije, svako sljedeće punjenje iziskuje skidanje remena zbog čega isti pukne nakon nekog vremena.

Također je na društvenoj mreži Weibo objavio nove rendere koji potvrđuju 20% veći OLED zaslon u odnosu na prethodnu verziju, ali i mogućnost plaćanja putem NFC-a te poboljšan senzor otkucaja srca. Nove opcije su i mogućnost okidanja fotografija vašim mobitelom putem narukvice kao i praćenje menstrualnog ciklusa za žene i se one koji se tako osjećaju.

Jedini problem narukvice ostaje onaj prsten silikonskog remena koji prvi pukne nakon nekoliko mjeseci korištenja. Vajda će šesta verzija donijeti novo rješenje i za taj problem.

Uglavnom, 11.6. ćemo znati više detalja o narukvici osim ako Xiaomi ne objavi sve prije tog datuma.

Ima li zainteresiranih?

Izvor Weibo

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT