Zdravlje u fokusu uz pomoć tehnologije

Brinete o poslu, režijama, djeci, kućnim ljubimcima, susjedima, prijateljima, ali brinete li dovoljno o sebi i o svom zdravlju? Vrijeme je da stavite zdravlje na prvo mjesto i posvetite se njegovom očuvanju i stvaranju zdravih navika. Da budete ustrajni i jednako motivirani i ne zaboravljate prošetati, istegnuti se ili pojesti zdravi međuobrok pomoći će vam Huawei Watch GT 3. Uz to pazit će na ritam otkucaja vašeg srca, zasićenost krvi kisikom, a meteoropatima bit će najbolji prijatelj jer će ih upozoravati na drastične promjene vremenskih uvjeta. Uparite Watch GT 3 s Huawei nova 9  mobilnim uređajem, neka bude vaš osobni pomoćnik koji vodi brigu o vašem zdravlju, prati sve parametre vašeg zdravlja i napredak!

Preciznost i tehnologija u službi vašeg zdravlja

Za dobro zdravlje potreban je balans kojeg je u užurbanom stilu života često zaista teško postići, a Huawei Watch GT 3 brine da pratite zdrave navike. Kako biste ostali na putu ka zdravom životu pomoći će vam Huawei Health aplikacija koja vam omogućuje praćenje personaliziranih podsjetnika o zdravlju. Watch GT 3 omogućuje vam praćenje dnevnog unosa vode, podsjeća da je vrijeme za popiti lijek, prati vaše tjelovježbe i podsjeća da je vrijeme za spavanje.  Novi Watch GT 3 pametni sat ima ergonomski dizajnirano stražnje kućište koje mu osigurava savršeno prianjanje na vaš zglob što ga čini jako udobnim za nošenje, ali i još preciznijim u mjerenjima. Huawei Watch GT 3 precizno će pratiti vaše otkucaje srca zahvaljujući nadograđenom AI algoritmu koji učinkovitije filtrira bučne signale poboljšavajući točnost zdravstvenih podataka. Zasićenost krvi kisikom mjerit će vam cijeli dan, baš kao i temperaturu kože. Osim toga, Watch GT 3 pratit će i vaše disanje i razinu stresa, a tehnologija praćenja sna pružit će vam kompletnu analizu sna te će vam ponuditi prijedloge za poboljšanje kvalitete sna čime će vam se znatno poboljšati i kvaliteta života.

Trener na vašoj ruci

Koliko god (ne)voljeli tjelovježbu i fizičku aktivnost, morate biti svjesni da je nužna za dobro zdravlje. Tom su se mišlju vodili pri kreiranju ovog sata koji nudi preko 100 načina vježbanja, tako da možete istražiti različite sportske discipline i aktivnosti i pronaći onu koja vam najviše odgovara. Planovi treninga bit će prilagođeni vašem fizičkom stanju i navikama vježbanja. Huawei Watch GT 3 i u ovom će segmentu pratiti vas i vaš tempo. U aplikaciji Huawei Health možete postaviti ciljeve treninga i pratiti ih, a tijekom treninga sat će vam pružati glasovne podsjetnike o statusu treninga. Povezati ga možete s najpopularnijim fitness aplikacijama i imati još bolje iskustvo korištenja sata i treninga. Preferirate li treninge na otvorenom, Huawei Watch GT 3 omogućuje vam napredno GPS praćenje uz pomoć dvofrekventnog GPS sustava tako da bezbrižno možete uživati u treningu i prirodi. Uz Watch GT 3 možete se bezbrižno prepustiti treningu i ostaviti mobitel kod kuće, a u glazbi možete uživati uz sat i slušalice. Ako ipak ne možete bez mobitela, s Huawei nova 9 možete snimati stabilna videa u pokretu zahvaljujući pametnoj značajki stabilizacije videa te snimati s prednjom i stražnjom kamerom. Materijalima koje snimite možda motivirate svoje bližnje da vam se priključe u treningu.

Sat za vas

Baš kao što se Huawei Watch GT 3 prilagođava vama u svakodnevnim aktivnostima, prilagođava vam se i izgledom. Ovaj pametan sat modernog dizajna dolazi u dvije veličine. Možete odabrati između promjera Watch GT 3 42 i 46 mm. Jednostavno ga je prilagoditi sebi i svom stilu jer možete birati među tisuća pozadina i jednostavno zamijeniti remen. Ako kupite Huawei Watch GT 3  do kraja godine na poklon ćete dobiti 2 dodatna remena.

Huawei je uz Watch GT 3 pametni sat nedavno lansirao i nova 9 pametni telefon koji se u svojoj Starry Blue boji ističe i privlači poglede. A najnoviji Huawei MateBook 14s, spoj elegancije i moćnih performansi, savršeno će se prilagoditi vašim privatnim i poslovnim obavezama.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT