Zopo ZP700 – Recenzija

Softver i performanse

Screenshot_2014-02-06-15-43-50 Screenshot_2014-02-06-15-44-08 Screenshot_2014-02-06-15-44-14 Screenshot_2014-02-06-15-44-42

Zopove uređaje iz najnovije serije već poslovično pokreće Android 4.2.2 pa tako ni ZP700 nije izuzetak. Ipak, za razliku od nekih drugih braće i sestara, ovaj model donosi posebnu nadogradnju sučelja koju smo vidjeli u top modelu ZP998. Radi se o prilično izmijenjenom sučelju, s uniformiranim ikonicama koje često zbunjuju. Izmijenjeno je i polje s detaljima obavijesti i izbornik postavki. Naravno, ako vam ovakvo sučelje ne odgovara, uvijek možete instalirati alternativni launcher iz Google play trgovine koji će izmijeniti ikonice i mnoge druge detalje.

Najvažnija stavka su dakako – performanse. Sučelje, bez obzira na vidljive izmjene, radi besprijekorno i nema tragova bilo kakvom zastajkivanju. Što se igara tiče, čak i one najzahtjevnije rade odlično. Nakon instalacije Real Racinga 3, koja je trajala nešto dulje, igra se pokrenula bez problema, a igrivost je na prilično visokoj razini. Oni s okom sokolovim mogli bi uočiti nešto lošiju grafiku zbog manje rezolucije zaslona, ali u ovom cjenovnom rangu bilo bi degutantno prigovarati na tu temu.
Screenshot_2014-02-04-01-22-57 Screenshot_2014-02-05-16-26-15 Screenshot_2014-02-06-15-44-47 Screenshot_2014-02-06-15-44-54 Screenshot_2014-02-06-15-45-00 Screenshot_2014-02-06-15-46-41

Za internet je zadužen Android web preglednik koji, ovisno o internetskoj vezi, radi prilično brzo. Prilikom pokretanja automatski se ulogira u vaš Google račun kojeg ste definirali prilikom početnog postavljanja i omogućuje sinkronizaciju oznaka i ostalih detalja s Chrome preglednika na računalu. Za još bolje iskustvo i viši stupanj sinkroniziranih stavki, instalirajte Google Chrome.

Na uređaj je instalirano nekoliko dodatnih aplikacija, a treba istaknuti DocumentsToGo koja, uz pregled, omogućuje uređivanje i kreiranje Office dokumenata. Tu je još i nekoliko igara, izmjenjivač tema, posebna aplikacija za nadogradnju sustava i nekoliko aplikacija za organizaciju.

Screenshot_2014-02-06-15-45-57 Screenshot_2014-02-06-15-46-06

Stranice: 1 2 3


 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT