Glasine: LG Optimus Pro

Iako RIM sa svojim BlackBerry uređajima već neko vrijeme gubi tržišni udio, a razloga je mnogo, ono što je još uvijek atraktivno i primamljivo poslovnim korisnicima (u punom smislu riječi) jesu tradicionalni modeli s tzv. monoblock formom koji sadržavaju fizičku QWERTY tipkovnicu. To je svojedobno uvidjela i Nokia koja već niz godina proizvodi slične uređaje iz serije E, koja je zapravo Nokijina najuspješnija linija proizvoda.

E sad, zašto bi samo RIM i Nokia ubirali kajmak od ove vrste uređaja kad mogu i drugi, a danas doznajemo da će se u ovaj segment ubaciti i LG koji je u proteklih godinu dana pokazao kako ima ozbiljne namjere u osvajanju tržišta mobilnih uređaja.

Uređaj čija je slika danas izronila je LG Optimus Pro, temeljen, a na čemu drugom nego na Androidu. Samim oblikom neodoljivo podsjeća na BlackBerry, kao i uređaje iz Nokijine serije E. LG Optimus Pro Ima 2,8″ zaslon i prosesor takta 800 MHz. Hoće li i kada biti dostupan kod nas, za sada ne znamo.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT