Isporuka novih iPhonea bi u početku mogla biti ograničena

iphone-6

Uz to što mnogi ne mogu dočekati početak prodaje novih iPhonea, koja u SAD započinje iPhonea 19. rujna, sada stiže i vijest o mogućim problemima u isporuci ovih uređaja. Ovakva situacija zapravo nije neobična kad je početak prodaje novih Appleovih proizvoda u pitanju jer ih se velik broj kupaca uvijek želi što prije domoći.

Glasine govore kako Apple do kraja godine planira isporučiti 80 milijuna iPhonea 6 i iPhonea 6 Plus, ali tajvanski DigiTimes doznaje kako bi ova brojka mogla biti teško ostvariva s obzirom na probleme u lancu dobave.

Usporedbe radi, Apple je prošle godine u razdoblju od početka prodaje pa do kraja godine isporučio oko 60 milijuna primjeraka iPhone 5s. S obzirom da ove godine izbacuje dva iPhonea i to prilično drukčija od svih dosadašnjih, za pretpostaviti je da će potražnja biti osjetno veća, što će dodatano utjecati na teškoće u opskrbi i zadovoljavanje zahtjeva tržišta.

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT