Motorola Moto G (2015) službeno predstavljena

Motorola Moto G 2015

Pomalo u sjeni predstavljanja novog OnePlus 2 smartfona, danas se odvija još jedan događaj – Motorolin. Naime, ova kompanija, od nedavno u vlasništvu kineskog Lenova, danas je službeno predstavila treću generaciju svog modela Moto G. 

Uređaj dolazi s 5-inčnim 720p zaslonom presvučenim Gorilla Glass 3 zaštitnim slojem. Za pogon je zadužen Snapdragon 410 procesor na taktu od 1,4 GHz i 2 GB RAM-a. Interna memorija iznosi 16 GB, s tim da će na nekim tržištima biti dostupna varijanta s 1 GB RAM-a i 8 GB interne memorije. Tu je još i utor za microSD memorijske kartice, kojima se memorija može proširiti za dodatna 32 GB.

Stražnja kamera ima senzor od 13 megapiksela i dvostruku LED bljeskalicu, a prednja 5 MP. Baterija ima kapacitet od 2470 mAh, što bi uz ovakvu konfiguraciju trebalo osigurati solidnu autonomiju. Jedan od najvažnijih detalja je i otpornost na vodu. Uređaj će tako moći izdržati do 30 minuta na dubini od jednog metra. Masa iznosi 155 grama, a dimenzije 142.1 x 72.4 x 11.6 milimetara.

Hoće li i kada ovaj model biti dostupan našem tržištu, za sada nije poznato.

 
 
Oglas
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT