Novi Nexus 7: detalji poznati prije službene najave

Američki maloprodajni lanac Best Buy danas je (slučajno ili namjerno) otkrio sve ključne detalje o Googleovom Nexusu 7 druge generacije i već ga postavio na listu za rezervacije. Službene slike smo mogli vidjeti već prije nekoliko dana, a danas su dostupne i specifikacije.

Dakle, novi Nexus 7 ima IPS zaslon dijagonale 7 inča i rezolucije 1920 x 1200 točaka što mu daje gustoću od 320 ppi. Uređaj je temeljen je na operativnom sustavu Android 4.3 kojeg će Google danas poslije podne službeno predstaviti. Kao proizvođač ponovo je potpisan Asus, a pogonski stroj ispod poklopca je četverojezgreni Qualcomm Snapdragon S4 Pro takta 1,5 GHz u kombinaciji s 2 GB RAM-a. Grafički procesor je Adreno 320. Interna memorija iznosi 16, odnosno 32 GB, ovisno o modelu, ali i dalje nema utora za memorijske kartice.

Dimenzije iznose 200.7 x 114.3 x 7.62 mm, a masa 318 grama. Stražnja kamera ima senzor od  5 megapiksela, a prednja 1,2, dakle kao na prethodniku.

Službena najava se očekuje

 

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT