sakrij banner

Recenzija: HTC One V

Nakon što smo protekog tjedna na testu imali najjači HTC-ov model One X ovih smo se dana malo poigrali i s još jednim uređajem iz ove nove serije. HTC One V najmanji je predstavnik One obitelji i za razliku od svoje veće braće dolazi s jednojezgrenim proceosorom čime se svrstava u pristupačne modele dostupne širem krugu kupaca. Krasi ga i najnovija verzija Androida Ice Cream Sandwich te nova HTC Sense 4 nadogradnja sučelja.

Osnovne karakteristike:

– Dimenzije: 120.3 x 59.7 x 9.2 mm
– Masa: 115 grama
– Zaslon: 3,7” LCD, 800×480, 252 ppi
– Procesor: 1-jezgreni 1 GHz
– RAM: 512 MB
– Interna memorija 1 GB
– Operativni sustav: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
– Kamera: 5 MP
– Video kamera: 720p
– Polaris Office podrška
– Beats Audio
– FM radio s RDS-om

Nedostaci:

– Izmjena batrerije samo u servisu
– Nema prednju kameru

Dizajn, kućište i zaslon

HTC One V slobodno se može nazvati izravnim nasljednikom modela Legend i Hero jer s njima dijeli istu dizajnersku liniju sa zakrivljenim donjim dijelom, a s Legendom i unibody kućište izrađeno iz aluminija. Ipak, dimenzije su lagano porasle, masa se smanjila, a ono što je važnije svakako je zaslon koji je s 3,2 inča kod Legenda narastao na 3,7 inča.
Dakle, kod ovog modela imamo poznatu HTC-ovu koncepciju kućišta iz jednog dijela izlivenog iz aluminija koje djeluje čvrsto i robusno. Ipak, prigovor ide na račun načina ugradnje zaslona u kućište jer je postavljen tako da je za milimetar “izbačen” iz kućišta umjesto da je u ravnini s rubom. S estetske strane je možda zanimljivo, ali trebat ćete pripaziti kako rukujete s uređajem da ne oštetite rub zaslona.
Zakrivljeni, tj. donji dio kućišta na ovom je modelu prazan. Ostatak prednjeg dijela pripada integralnoj površini koja obuhvaća zaslon i kapacitivne funkcijske ICS tipke. Poklopac na dnu stražnjeg dijela omogućuje umetanje SIM i microSD memorijskih kartica, ali ne i izmjenu baterije. Na vrhu imamo tipku za uključenje i 3.5 mm audio utor. Na desnom boku nalazi se samo dvodjelna tipka za podešavanje glasnoće, a na poleđini 5 MP kamera s bljeskalicom. Lijevi bok rezerviran je za micro USB utor.

LCD zaslon dijagonale 3,7 inča dolazi u 800×480 rezoluciji što daje gustoću od 252 ppi. Vidljivost na dnevnom svjetlu je pristojna, a odaziv i preciznost neupitni. Iako je malo vjerojatno da ćete na 3,7“ zaslonu imati živaca pogledati cijeli film treba reći da je on za svoju kategoriju vrlo kvalitetan i ostavlja odličan dojam.

Stranice: 1 2 3


 
           






108 Komentara

27/04/2012.
u 13:41
 
filozof
@krešimire pohvale za recenziju, čini se jako dobar mobitel. ono što mene zanima je koliko onaj zakrivljeni donji dio smeta prilikom rukovanja, a pogotovo prilikom nošenja u hlačama, odnosno stavljanja i vađenja iz džepa hlača?
27/04/2012.
u 13:43
 
Krešimir Blažev
Meni ne smeta niti malo. Nije to toliko zakrivljeno koliko se čini.
27/04/2012.
u 14:07
 
zver
svaka cast kreso... samo me zanima to za mailove..velis da kasne..ne znam kak ali na mom DHD-u nije takav slucaj...bas sam to isprobaval s kompom..stavil sam program da provjerava svake minute..isto tak i na mobu..svaki put je odradil kak treba..ako je kasnil..to je bilo dok se nije update-al (mozda 10-15 sec)..ja se ne mogu pozaliti na to..a koristim stock mail od htc-a, gmail sam obrisal..on je znal zajebavati. ti dolazi mozda one s na test?
27/04/2012.
u 14:08
 
Krešimir Blažev
Ne znam, meni na svima kasni osim na navedenima, a što je najgore od Google ni riječi o ovome već godinama. Probaj s Gtalkom. Sad sam se sjetio, kasnilo mi je i na DHD-u
27/04/2012.
u 18:42
 
Leeloo
Jel ovo smeđa ili siva varijanta mobitela? O.o
27/04/2012.
u 18:44
 
Krešimir Blažev
Smedji.
27/04/2012.
u 19:16
 
filozof
@krešo piše li negdje u uputstvima kolika je sar vrijednost one v za naše mreže? nigdje ne mogu da nađem taj podatak.
27/04/2012.
u 19:19
 
Krešimir Blažev
Nemam uputstva :(
27/04/2012.
u 21:59
 
Leeloo
Krešo, kaj veliš, HTC One V ili Lumia 710?
27/04/2012.
u 22:02
 
Krešimir Blažev
Pravo je pitanje želiš li ti Android ili Windows Phone :)
27/04/2012.
u 22:22
 
Leeloo
Imam android trenutno. ALI, tak me intrigira taj WP, to je nešto nevjerojatno.. Al mi i malo smeta manjak personalizacije moba... Reci, na kojem ti je od ta dva bolje bilo surfat? Mislim, osim par poziva dnevno, na mobu sam najviše na internetu (i glazbi), pa mi je to u biti najvažnije...
27/04/2012.
u 22:24
 
Krešimir Blažev
Surfanje je više manje isto, nema puno razlike. Najveća razlika je i sučelju i načinu upravljanja uređajem.
27/04/2012.
u 22:25
 
Leeloo
A niš, onda će prije kupnje bit: eci peci pec. Ili ću kupit nekaj treće XD Tenks =)
28/04/2012.
u 01:20
 
filozof
@leeloo po meni je ovaj mob bolji izbor od lumie 710, ali ono što mu ne ide u prilog je cijena. osobno smatram da je trenutna cijena one v totalno neopravdana i previsoka.
28/04/2012.
u 08:59
 
ovo su najstarija dijeca u kvartu koja su jos na mojoj grbaci
slazem se sa @Filozofom da mu je cijena visoka ali to je new model pa zbog toga valjda.Jedine prednosti su metalno kuciste i android/bt. 4.0.
28/04/2012.
u 11:24
 
Leeloo
Baš sam danas bila u t-centru i prčkala po htc-ima. Pravi zmajevi. Nema kaj. Još da im One S stigne, pa da se i s njim upoznamo =) A da je One V precijenjen - je. Kao i 99% mobitela u Hrvatskoj. Pa daj usporedi cijene vani i kod nas.. Katastrofa. Al ono, lakše je nas krast nego zapadnjake ;)
29/04/2012.
u 02:23
 
matko
pitanje za recenzenta,da li je ekran zasticen,bar otporan na ogrebotine kao kod xperija ili je obicna plastika kao na htc rhyme
29/04/2012.
u 07:01
 
Krešimir Blažev
Je, zasticen je
29/04/2012.
u 09:37
 
Miro
Vece je cijena zbog aluminija. Ali je to svakako odlican razlog da ga se uvrsti potencijalne kandidate za dzep. Budimo realni rijeki su ti kojima mobitel nikad nije pao na pod
29/04/2012.
u 12:04
 
Osiris
dobar
29/04/2012.
u 12:44
 
Assassin
uzmite rhyme ako kupujuete u t-mobileu. u total s tarifu mu je cijena 298 uz produljenje ugocora, a 398 uz prijelaz sa simpe. neka akcija
01/05/2012.
u 19:03
 
Emma
Trebam pomoc ,sta mislite jel bolji ovaj mob ili iPhone 4s?
01/05/2012.
u 23:03
 
Quaresma
iPhone 4S naravno
02/05/2012.
u 19:19
 
Anna
brzo ce izaci iphone5 i sgs3...pa ti se bolje strpiti malo :)
04/05/2012.
u 14:00
 
amoniman
@krešo zna li se kako je riješeno ako sustav zablokira, s obzirom da se baterija ne može vaditi? kod n8 npr. imamo opciju tržanja power on/off tipke 10sec što odgovara vađenju baterije. i zanima me kako je to riješeno na ovom modelu? pa neću ga valjda u servis nositi ako zablokira OS?
04/05/2012.
u 14:03
 
Krešimir Blažev
Isto kao na Tabu. Ne moze se izvaditi baterija, ali ga se uvijek moze resetirati jako dugim pritiskom na power tipku ili u recovery modu.
04/05/2012.
u 16:49
 
Srđan
Jedan ispravak, mobitel ima 4 GB interne memorije a ne samo 1GB.
04/05/2012.
u 16:51
 
Krešimir Blažev
Ima deklarirano 4GB, ali korisniku je dostupno samo 1GB. To sve pise u tekstu.
04/05/2012.
u 17:00
 
Srđan
OK, thanks na info. Malo mi je to previše memorije samo za sistem i aplikacije...
05/05/2012.
u 14:09
 
James Hetfield
@Krešimire Šta preporučate kao bolju kupovinu (s obzirom da je cijena tu negdje), HTC One V ili HTC Desire HD? Srdačan pozdrav
05/05/2012.
u 14:11
 
Krešimir Blažev
Osobno bih uzeo DHD zbog veceg ekrana, ali ako ti to nije presudno uzmi One V, a I baterija mu traje duze.
07/05/2012.
u 15:20
 
filozof
pitanje za krešu i ostale koji su koristili ili imaju ovaj mobilni - da li ste primjetili opadanje gsm i wifi signala kada se mob drži u ruci, kao i neke mrlje u gornjim kutovima ekrana? na sajtu mobilnisvet.com upravo to je prijavljeno kao eventualne tvorničke greške.
07/05/2012.
u 15:23
 
Krešimir Blažev
Osobno nisam primijeti to što navodiš, a što se mobilnisvet stranice tiče oni, koliko je meni poznato, samo prevode Eldarove recenzije (iz Rusije) i pitanje je koji je prototip on dobio.
07/05/2012.
u 18:39
 
filozof
ne radi se o recenziji krešo, nego sam čitao komentare korisnika na mobilnisvet.com.
07/05/2012.
u 18:41
 
Krešimir Blažev
Ok, moguće da određena serija ima problema sa signalom, ne bi bilo ništa čudno, ali ovaj koji je bio kod mene nije imao takvih problema.
14/05/2012.
u 20:29
 
soldic s
Imam nakanu uzeti nešto u ovom cjenovnom i tehn.rangu,pa pitanje za Krešu ovaj htc ili samsung ace(u krajnjem slučaju samsung možda s+)? Što savjetuješ?
14/05/2012.
u 20:32
 
Krešimir Blažev
Ovi samsunzi vjerojatno nece dobiti sluzbenu nadogradnju na ics pa mozda onda bolje htc
15/05/2012.
u 13:32
 
Josip
Krešimire, molim za savjet, jer nisam neki poznavatelj mobilne tehnoilogije. Da li uzet HTC ONE V (798,00 kn), APPLE iPhone 3GS 8GB black (598,00 kn), SAMSUNG Galaxy S+ (798,00 kn) ili HTC Wildfire S white (498,00 kn). Pretpostavljam da je skuplji HTC i bolji. Uređaj mi je potreban samo za osnovne stvari i spojit se na internet. Nisam pročitao da li se u HTC ONE V može dodati memorijska kartica? Hvala za savjet i odgovor.
15/05/2012.
u 13:36
 
Krešimir Blažev
Za osnovne stavi I internet sada je vise manje svaki uredjaj. Od navedenih mozda bih osobno uzeo HTC zbog najnovije verzije Androida. One X nema utor za memorijsku karticu.
16/05/2012.
u 16:34
 
Josip
Krešimire molim još jednu informaciju. Saznao sam da ovaj uređaj ima svoje interne memorija 4GB, od čega se može koristiti 3 GB, te ima 25GB prostora na Dropboxu. Nije mi jasan ovaj podatak sa Dropboxom? Ako može pojašnjenje.
16/05/2012.
u 16:35
 
Krešimir Blažev
Dropboz je online servis. Dakle podaci se spremanju na njihovim serverima.
16/05/2012.
u 16:40
 
Josip
da li to znači da su mi dostupni samo kad sam spojen na internet? Ako je tako, čini mi se da je to velik nedostatak ovog uređaja, tj. kapacitet od samo 3 GB i nemogućnost stavljanja SD kartica.
16/05/2012.
u 16:41
 
Krešimir Blažev
Da, tako je.
19/05/2012.
u 20:26
 
gunner
jedno pitanje za recenzenta,ovako bio sam blizu uzimanja Evo 3D al mu cijena skocila i sad moram uzeti neki drugi...budzet je nekih 2000 kuna... I mobiteli koje gledam su prije svega ONE V,ali i SE NEO V,LG Optimus 2X i Samsung Galaxy S i S+ ... Pa posto si ti sve te mobitele isprobao i testirao,mozes mi reci kojeg bi ti najrađe uzeo svi su tu negdje po cijeni osim sto je NEO V jeftiniji 400 kuna
19/05/2012.
u 22:04
 
Krešimir Blažev
Koji god uzmeš me možeš puno pogriještit, a ja bih možda uezo upravo One V jer je najnoviji model i u startu dolazi s ICS-om.
20/05/2012.
u 12:54
 
gunner
koliki je problem sto mu je ugrađena baterija(malo sam skeptican) i sto je ekran ovako izbocen jel se brze ostecuje...
20/05/2012.
u 13:06
 
Krešimir Blažev
Minoran.
29/05/2012.
u 12:59
 
Andrea
Šta se bolje isplati uzeti HTC One V ili Samsung Galaxy S+ s obzirom da su cijene podjednake...
29/05/2012.
u 13:04
 
Krešimir Blažev
Na to pitanje je vec odgovoreno, dakle ja bih osobno ipak uzeo ovog zbog novije verzije Androida.
31/05/2012.
u 14:23
 
Shelby
Za koji dan cu dobit ovaj uređaj i zanima me par stvari. Ima li žutih mrlja na bijeloj podlozi ? Gubi li signal ? Otvara li normalno flash sadržaj ? Mogu li se prebaciti cijele aplikacije na sd karticu ? Hvala!!
31/05/2012.
u 14:35
 
Krešimir Blažev
1. Ne 2. Ne 3. Ne znam sta ti to znaci normalno, odnosno koji su ti kriteriji, ali mene je zadovoljavalo. 4. Svaku aplikaciju mozes arhivirati na SD karticu, ali o samoj aplikaciji ovisi da li ce se moci pokrenuti odatle. Inace, postoje aplikacije koje sam provjeravaju svaku aplikaciju da li ju je moguce prebaciti na karticu
31/05/2012.
u 14:48
 
Shelby
Hvala na brzom odgovoru! :) Ma citao sam na netu da kad se u defaultnom browseru naiđe na npr. youtube klip, i stisne play, stoji samo crna slika, bez da se video pokrene... nije toliko važno, al zanimalo me.
31/05/2012.
u 14:51
 
Krešimir Blažev
Moguce da ovisi o nekom drugom faktoru, uglavnom na ovom testnom primjerku nisam imao tih problema.
05/06/2012.
u 08:50
 
matija
Lijep pozdrav...imam dilemu pri kupnji ovog modela htc one V i samsung galaxy s advance..ćene se oba modela super sad s Vaše strane koji bi bio bolji...hvala..pozzz
05/06/2012.
u 08:53
 
Krešimir Blažev
Ako ti je važnija veličina ekrana uzmi Samsunga, a u slučaju da ti je važniji noviji Android uzmi HTC, jer taj Samsung neće dobiti nadogradnju na ICS.
05/06/2012.
u 11:04
 
znatiželjan
@krešimire na netu se mogu pročitati komentari da ovaj model ne podržava live wallpapere i da isto tako ne podržava one prelijee sense animacije vremenskih prilika (među njima i čuveni brisač). jeli to točno ili netko širi dezinformacije? LP
05/06/2012.
u 18:07
 
Zaki
HTC One V ili LG Optimus L7, u pogledu kvalitete zaslona, kamere i surfanja?
20/06/2012.
u 20:19
 
Saša
Što bolje za uzet Sony xperia U ili HTV One V?
20/06/2012.
u 20:20
 
Saša
HTC One V ili Sony Xperia U?
20/06/2012.
u 20:21
 
Krešimir Blažev
Bit ce recenzija xperije u uskoro, ali mislim da je one v bolji izbor radi ICS-a. Jedino je problem sto je skuplji.
11/07/2012.
u 07:39
 
Domagoj T
pozz Krešimire molio bih vas za pomoc.. kupio sam htc one v i telefon je odlican, ali imam jedan problem kad uđem u kalendar resetira mi mobitel.. cuo sam da je to moguce zbog neke aplikacije pa sam ih redom pobrisao sve osim m-tokena. ali to nije rješilo problem (napomena: imam još par aplikacija ali i supruga ima iste a kod nje nema taj problem) .. zanima me jeste upoznati s tim problemom? (ja sam novi android korisnik) Hvala
11/07/2012.
u 07:42
 
Krešimir Blažev
Ne bas. Mozda hard reset pomogne.
27/07/2012.
u 12:23
 
McLarenovac
jel moguća skype aplikacija? nisam nešto s mobitelima...
27/07/2012.
u 12:25
 
Krešimir Blažev
naravno
04/08/2012.
u 14:40
 
Kkid
HTC One V ili Sony Xperia P ?
04/08/2012.
u 14:42
 
Krešimir Blažev
Mozda Sony zbog veceg ekrana...
04/08/2012.
u 14:58
 
Kkid
Kakva su tvoja iskustva s trajanjem baterije kod oba mobitela?
04/08/2012.
u 14:59
 
Krešimir Blažev
Koliko se sjecam na htc-u je izdrzala malo vise
04/08/2012.
u 15:12
 
Kkid
Hvala!
11/08/2012.
u 16:31
 
Zex
Pozdrav ! Nemate recenziju sa Samsung Galaxy S Advanced, pa da pitam ovdje. Vidim da je bilo slično pitanje, ali ja bi malo preciznije.....Znači usporedba tog Advanceda sa HTC One V. Jel ICS toliko kvalitetniji ? Jel brži rad na tom OS-u, jel manje na njemu radi procesor i baterija se manje troši...jel ću biti opasno zakinut za recimo 2 godine na Ginger OS-u ako nisam zahtjevan korisnik, hoće li aplikacije podržavati taj OS. Jer jedan od ta 2 mobitela je zakinut OS-om koji je možda limitiran, pa čak taj OS spriječava da bolji hardvare dolazi do izražaja ? Kod HTC One V s druge strane imam pak limitiranost u nešto slabijem hardveru, ali ga možda izvlači novi OS koji je moguće fluidniji, i ne zahtjeva moćne hardware komponente. Mob mislim najviše koristiti za surfanje, što fluidnije-bolje otvaranje i malo zahtjevnijih stranica, flash sadržaja .Koji će mi od ta 2 mobitela biti bolji za otvaranje stranica ? Nebi dao veliku prednost nešto većem ekranu. Dodatne widgete, opterećenja, nepotrebne procese i ostalo bi isključivao maksimalno.
11/08/2012.
u 16:37
 
Krešimir Blažev
Galaxy S Advance nam je obećan, ali ne mogu ti sa sigurnošću reći kada će recenzija biti. Nadam se da će vrlo brzo. Prije nego ga istestiram ne mogu ti ništa pametno reći u vezi njega pa tako ni usporediti s Ove V. Osobno preferiram veći ekran i jači procesor, a što se tiče ostajanja na Gingeru teško je bilo što predvidjeti, pogotovo za sljedeće 2 godine.
11/08/2012.
u 17:43
 
Zex
Hvala. Vidim da si dosta upućen pa samo jedno lagano pitanje u vezi OS-a općenito. Jel ICS zahtjevniji, teži za hardware od Gingera ili naprotiv na ICS-u sve radi brže ? Koji je po tebi fluidniji OS, stabilniji. znam da je Ginger trenutno daleko najzastupljeniji android.
11/08/2012.
u 17:44
 
Krešimir Blažev
Ovisi o puno faktora, ali mislim da će fluidnije raditi Ginger na Advanceu nego ICS na V-u, iz čisto hardverskih razloga.
12/08/2012.
u 21:43
 
galaxy ace
sto je po tvom misljenju bolje galaxy ace htc wildfire s s obtirom da jedan od tih mobitela namjeravam kupiti
13/08/2012.
u 11:37
 
Krešimir Blažev
ace
15/08/2012.
u 17:10
 
zlo
a sto mislis o HTC Exploreru??
15/08/2012.
u 17:21
 
zlo
mozda usporedba s Samsung Galaxy Mini 2..
15/08/2012.
u 17:23
 
Krešimir Blažev
Imamo I recenziju minija 2. Procitaj, ali mislim da je One V objektivno bolji uredjaj
15/08/2012.
u 17:56
 
zlo
ok, jel ovo realno?http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3883&idPhone2=4102 zanima me jer hr telekon nudi iste..
15/08/2012.
u 17:59
 
Krešimir Blažev
Mini 2 ima objektivno bolje specifikacije.
21/08/2012.
u 00:43
 
tooth
HTC one V ili Sony Xperia Sola ??? Da li puno znači noviji OS s obzirom da najviše radim sa aplikacijama ?
21/08/2012.
u 07:48
 
Krešimir Blažev
Nismo imali Solu na testu pa bih htio trcati ptrd rudom. Ipak, kad je ovakva dilema u pitanju mozda bih prije izabrao One V
02/09/2012.
u 16:12
 
dado
ovo ili xperia u ili iphone 3gs
02/09/2012.
u 16:14
 
Krešimir Blažev
Ako ti velicina elrana nije bitna onda xperia U
02/09/2012.
u 16:15
 
dado
a kakav je ovaj lg optimus l7
02/09/2012.
u 16:17
 
Krešimir Blažev
Imamo I recenziju njega, procitaj
03/11/2012.
u 08:58
 
matija
Da li će biti moguće staviti Jelly Bean na njega ..kada i kako ?? Hvala
03/11/2012.
u 08:59
 
Krešimir Blažev
Kada ga izdaju moci ce
09/11/2012.
u 03:42
 
Alen
Pozdrav... mene zanima usporedba htc V i xperia u ... ako zanemarimo veličinu ekrana, jel u puno bolji? Primjeti li se razlika u brzini? Hvala
09/11/2012.
u 07:31
 
Krešimir Blažev
Razlika je donekle vidljiva kod surfanja i zahtjevnijih aplikacija.
09/11/2012.
u 13:36
 
Alen
Znači razlika nije preočita? Na koji da idem od ta dva... kod mobitela mi je bitan ekran i rad bez prevelikog trzanja, te kvaliteta izrade uređaja..
03/12/2012.
u 09:38
 
kseija
Pozdrav! Molim malu pomoć... HTC one V ILI Sonx Ericsson Xperia Ray?
03/12/2012.
u 09:42
 
Krešimir Blažev
HTC. Više memorije, veći ekran...
19/01/2013.
u 03:23
 
okram
pozz.. imam pitanje. razmisljam o kupnji mobitela. zanimala bi me usporedba ovog i htc desire x, koji da kupim? cijena nije bitna i procitao sam obje recenzije. sto bi mi savjetovao?
19/01/2013.
u 05:20
 
Krešimir Blažev
Desire X bih ja osobbno izabrao
19/01/2013.
u 15:36
 
okram
hvala ti.. :)
03/03/2013.
u 17:22
 
ana p
imam pitanje.. imam htc one v.. sd karticu sam normalno koristila,najednom je moj mob ne prepoznaje... zasto???? kao da nije u mobu...
03/03/2013.
u 17:47
 
Krešimir Blažev
teško je reći, probaj ju preformatirati
03/03/2013.
u 18:58
 
ana p
a kako da to napravim'???
03/03/2013.
u 19:00
 
Krešimir Blažev
U postavkama pohrane mora biti opcija. Procackaj malo.
03/03/2013.
u 21:11
 
ana p
u postavkama memorije ne mogu uci u nista sto se tice memorijske kartice,tocnije sve mi je to zamagljeno.. ne znam dali mi je rjesenje druga sd kartica ili mi mozda ni to nece pomoci jer postoji mogucnost da je nesto do telefona..
03/03/2013.
u 21:16
 
Krešimir Blažev
Mozda je onda najpametnije odnijeti ga na servis
11/12/2013.
u 16:03
 
Mina
Ovaj mobitel ili Nokia Lumia 610 ili Huawei Y300 ? :)
11/12/2013.
u 16:06
 
Krešimir Blažev
Prvo se trebaš odlučiti za platformu, a tek onda za model. Od ova dva Androida isplativije je uzeti Huawei.
11/12/2013.
u 16:14
 
Mina
S obzirom da su mi najbitniji internet, aplikacije i glazba, bolje je uzeti Huawei nego HTC ? Sorry ako zamaram :)
11/12/2013.
u 16:16
 
Krešimir Blažev
Pa rekao sam Huawei zato jer je hardverski jači, a i noviji je model. U svakom slučaju, trebao bi služiti za tu svrhu.
11/12/2013.
u 16:19
 
Mina
Aha, hvala puno :)
21/10/2014.
u 19:01
 
Sanja
budući mi se kvari sony xperia e koju sam uzela kao početnički touch, ne izdvajam previše novaca za mobitele pa koji sljedeći napredniji uzeti, a najbitnije mi je fotkanje (da ima više od xperie e, dakle obje kamere, blic, snimanje), koristim facebook, ne slušam glazbu niti gledam filmove na mobitelu.... dakle ovaj android 4.0 čini mi se i samo 4 GB ( 2 za rad, 2 za korištenje) mi je malo, prespor je ... ali svrsi je poslužio:kao početnički touch hvala na odgovoru
 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
- ShoutBox -
You must be signed in to post a comment
  • dado9
    (Saturday, Jan 10. 2015 01:50 PM)
    Koliko je ustvari 4G brzi od 3G-a?vidim da kod nas još to nije skroz zaživjelo jer se taj 4G zna često “isključit”.
  • Mislav Bušić
    (Friday, Jan 9. 2015 10:37 AM)
    @dado9
    Ovisi jel uopće imaš u svojoj nekoj tarifi dozvoljen LTE (4G) do 75 Mbps.. Ako ti znači nešto tako brz net na mobitelu, onda ti je bitno, ako ne, nije..
    Ovisi na kojim frekvencijama radi taj mob izvana
  • dado9
    (Thursday, Jan 8. 2015 10:40 PM)
    Pozdrav,imam dva pitanja1.Koliko je bitno u današnje vrijeme da smartphone ima podršku za 4G?2.što ako se mobitel naruči “izvana”,dal će raditi na našim mrežama?
  • Germanica SS
    (Sunday, Jan 4. 2015 08:40 PM)
    @kameni11 Kupljen je u slobodnoj prodaji znači nije zaključan na niti jednu mrežu. Možda mi se samo čini ali dijeluje mi da radi malo brže i fluidnije a i dosta je vizualno promjenjen na bolje…
  • kameni011
    (Sunday, Jan 4. 2015 10:26 AM)
    @germanica koja mreza?
  • Germanica SS
    (Friday, Jan 2. 2015 08:44 PM)
    Pozdrav, upravo primam službenu OTA nadogradnju za Galaxy S5 na 5.0 Lollipop

1 · 2 · 3 · 4 · 5 · »