Samsung Galaxy S8 i Galaxy S8 Plus poziraju jedan pored drugog

Od posljednjeg našeg prenošenja fotki Galaxy S8 braće prošlo je već neko vrijeme, što ne znači da u međuvremenu nije bilo novog materijala. Naime, toliko je slika do sada procurilo, da nam je postalo malo naporno baš svaku objaviti.

Ipak, fotografija koja se bespućima interneta provlačila danas, nešto je zanimljivija, i bila bi šteta zanemariti ju. Na njoj vidimo Samsung Galaxy S8 i Galaxy S8 Plus kako poziraju jedan pored drugog, što je dobra prilika za izravnu usporedbu razlike u dimenzijama, nakon što smo to isto nedavno mogli s renderima.

Na vrhu prednjeg dijela vidimo cijeli niz komponenti (kameru, senzore…), no nismo sigurni da će baš tako izgledati u prodajnoj verziji. Naime, treba imati na umu da se ipak radi o prototip primjercima, te da bi u konačnoj verziji Samsung ovaj dio mogao malo zamaskirati.

Na dnu zaslona vidimo softverske tipke, za koje se nadamo da će se moći isto tako softverski prilagoditi, dok donji dio okvira ne sadrži ništa.

Tako će Samsung Galaxy S8 i njegov veći brat u povijest ući kao najgore čuvane tajne u povijesti ovog proizvođača. Službeno predstavljanje će se dogoditi kroz dva tjedna, a u prodaju bi trebali krenuti do kraja travnja.

 
      
 • Goran

  Uf koja mašina.

 • jook

  Ovo se iz aviona Krešo vidi da nije tvoj tekst. Rađe se ostavi izvještaja o Samsungu, nego sta stisneš copy paste. Inaće ste najbolji sajt šta se tiće mob.

 • Krešimir Blažev

  Nego čiji je? Odakle sam kopirao?

 • jook

  Neznam, ali nekako amaterski zvući, kao neka jeftina najava od 24sata ili sl. pa sam mislio da nije tvoj, nego samo ubacuješ nešto o Samsungu jer je čitano.
  Moja greška.

 • Krešimir Blažev

  Dopusti malo pjesničke slobode 🙂
  Ali ako te asociralo na 24 sata, onda sam fakat trebao prvo popit lijek. Evo pripazit ću, časna pijonirska.

 • drloser

  Kaj se ti hvataš pravila pisanja i kopiranja a ne znaš osnove pravopisa!! 🙂

 • jook

  Bum naučil.
  Zaboravio sam spomenuti odlične članke i osvrte, koji su bolji od samih recenzija

 • Haznj

  Bome je plus dosta veci od običnog.. al to sto su senzori preocito vidljivi mi se ne svida.. znam da je bijela boja ali ipak..

 • Najjstarija djeca

  Ako bude ovoliko senzora iznad ekrana onda tamni model uređaja je bolja opcija….

 • Tomislav Stiperski

  Ako tako bude izgledao Galaksy S8 onda je to totalna katastrofa od dizajna, puno toga su rekli da če imati ali ja nevidim nikakvu inovaciju osim iris skenera ovo je sve drugo potpuna ista priča u odnosu na galaksy S7 Edge. Malo veća memorija, ppi čak manje u odnosu na S7, ekran je i dalje 2k, memorija je udvistručena ali taj detalj se rješava sa memorijskom karticom, čak su mu i virtualne tipke prejadno napravljene, baterija ista, kamera ista možda 1% bolja, zvučnici drugog proizvođača ništa ne mjenja na stvari jedino RAM su povećali ali sta nama to vrijedi kad je to namjenjeno samo azijskom tržistu, procesor isti samo u 10 nm tehnologiji ako nama ne uvale ova stare i S7 i to sve budo naplatili 7500 – 8000 kuna a S7 edge već sad se da nabavit za 5200 kuna.

 • realist

  Kaj se ti hvataš pravila pravopisa i kopiranja, a ne znaš da ispred veznika a ide zarez. 🙂

 • Alen

  Slažem se sa svime, samo bi dodao da ni Iris skener nije ništa novo, bio je već na Note 7, ali njegova korisnost i izvedba su upitni.
  Ali ove rupčage iznad ekrana i okolo zvučnika su kriminalne. Ako ih stvarno bude toliko i toliko budu vidljive, LG G6 ce stvarno izgledati puno bolje. Da ne spominjemo da ima puno logičniji smještaj čitača otisaka i još k tome 2 kamere.
  Još mi je neobično i to da Samsung nije uspio odmah implementirati do sad 3 stvari koje iPhone ima: 3D touch, dvostruku kameru i stereo zvučnike. Do sad bi redovno nakrcali sve mogucnosti koje ima iPhone (makar bi lošije to izveli) + nadodali neke svoje.
  Sad ih čak i LG i Huawei šišaju ako ni sa čim drugim, onda bar s te 2 kamere koje su fakat zgodna stvar. I to već 2.godinu za redom će imati to, a Samsung ne.
  Kad se sve zbroji i oduzme, čini se da ce na s8 samo produžiti ekran, zgodno, ali slabo.

 • DexterM.

  Od ovih rupcaga gore, ne znas gdje je zvucnik! 😁

 • Mustrashh

  Ocito zele biti ruzniji od iPhone 7+. Na dobrom su putu ^^

 • Real7

  Vidim da me na nešto podsjeća 😜 https://www.google.hr/search?q=htc+one+x+white&client=safari&hl=hr-hr&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjjhM_Vw9bSAhXNKiwKHRwZBT8Q_AUIBygB&biw=320&bih=460#imgrc=W5mHnYW9MJpoIM:
  Šalu na stranu, dizajn mi nije nešto, netom testirani P10 mi izgleda dosta privlačnije, ergonomičnije i neusporedivo otmjenije 🙂

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]