Sony Ericsson Xperia Ray i Xperia Active službeno predstavljeni

Sony Ericsson je danas u Singapuru predstavio dva nova mobilna telefona: Xperia Ray i Xperia Active.

Sony Ericsson Xperia Ray je uređaj temeljen na Androidu 2.3 Gingerbread, pogonjen je 1 GHz procesorom, ima 3,3  inčni Mobile Bravia Engine zaslon, 8,1 megapikselnu kameru s mogućnošću snimanja HD 720p videa te HDMI i DLNA mogućnosti povezivanja. Dimenzije uređaja su 111 x 53 x 9.4mm, a posebna značajka je iznimno mala masa od svega 100 grama. Interna memorija iznosi 300 MB, no tu je podrška za microUSB memorijske kartice. Detaljnije o ovom uređaju potražite na ovom linku.

Sony Ericsson Xperia Active otporan je na vodu, vlagu i prašinu, a ciljana skupina su prvestveno  aktivni sportaši i rekreativci. Zanimljiv je podatak da na dubini od jednog metra može izdržati do pola sata, a da mu voda ne uđe u unutrašnjost. Jendako kao i Ray, Xperia Active temeljen je na Gingerbreadu i pogonjen 1 GHz Snapdragon procesorom, no nešto je manji i pakira 3,0 inčni zaslon. Kamera ima senzor od 5 megapiskela i mogućnost snimanja HD 720p videa. Dolazi s 320 MB interne memorije i podrškom za microSD memorijske kartice. Tu je još i DLNA podrška  Više informacija potražite ovdje.

Iz Sony Ericssona najavljuju da će oba uređaja biti globalno dostupna u trećem kvartalu ove godine.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT