Apple Pay od sada i službeno u Hrvatskoj – Podržava Revolut i Monese Visa i Mastercard kartice

Nakon nedavnog kemijanja promjenom regije u Irsku, a potom i Francusku, Apple Pay je od danas i službeno podržan u Hrvatskoj. Apliakcija Wallet sada nudi dvije opcije – Monese i Redvout.

Dakle, ukoliko posjedujete karticu izdanu od strane Revoluta ili Monesea, jednostavno ju dodajte u Wallet i počnite koristiti. Ukoliko nemate, otvaranje Revolut računa preko mobitela traje desetak minuta.

Osobno sam uspio dodati i fizičku Mastercard i virtualnu Visa debit karticu izdanu od strane Revoluta. Isto tako, ne zaboravite da i Google Pay podržava dodavanje Revolut kartice. Pored Hrvatske, Apple Pay preko Revoluta od danas je dostupan i u Sloveniji, Bugarskoj, Estoniji, Litvi, Latviji, Rumunjskoj, Portugalu, te na Malti i Cipru.

Plaćanje mobitelom je vrlo jednostavno. Na prodjanom mjestu s beskontaktnim POS uređajima, a takvih je većina, umjesto kartice jednostavno prislonite mobitel (s uključenim NFC-om), koji će od vas tražiti identifikaciju putem otiska prsta ili prepoznavanja lica, ovisno što imate kao zadano, odnosno koji vid sigurnosti vaš uređaj podržava.

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT