Sponzor

Base Dawgz doseže 2 milijuna dolara u pretprodaji - je li to sljedeća 100x meme kriptovaluta?

Samo tri dana prije sljedećeg povećanja cijene, sada je savršeno vrijeme da se uključite u akciju. $BRETT, koji je u posljednje vrijeme zaostao, mogao bi biti nadmašen od strane $DAWGZ, najnovijeg i najboljeg tokena koji dolazi na Base.

Base Dawgz je multichain meme kriptovaluta inspirirana duhom base jumpinga i kulturnim fenomenom Shiba Inu meme-a. Od samog početka privukao je pažnju kripto zajednice svojim impresivnim prikupljanjem sredstava.

Pretprodaja meme kriptovalute doživjela je meteorski uspon, počevši s 200.000 dolara prvog dana i brzo premašivši milijun dolara unutar tjedan dana. Trenutno je token cijene 0,00527 dolara, što odražava stalni porast vrijednosti.

Posjetite Base Dawgz

Lansiranje Stakinga uskoro: Posljednja šansa da dobijete taj bonus!

Jedan od najuzbudljivijih događaja za Base Dawgz je nadolazeće lansiranje njegovog staking protokola. Ulagači koji sudjeluju u pretprodaji prije lansiranja stakinga primit će bonus retroaktivno ako polože svoje tokene nakon pokretanja stakinga. Ovaj jedinstveni poticaj nagradit će rane usvojitelje. 

Base Dawgz također djeluje na više blockchaina, uključujući Base, Ethereum, Solana, Binance Smart Chain i Avalanche. Sposobnost novog meme toekana da radi na multichainu omogućuje korisnicima da prelaze između mreža bez dodatnih naknada, proširujući doseg i potencijalne slučajeve upotrebe tokena.

Sa svojom multichain interoperabilnošću, $DAWGZ je spreman dominirati tržištem meme tokena. Neki ga hvale kao sljedeći potencijalni 100x meme token na Base lancu. Popularni YouTuber Jacob Crypto Bury spomenuo je Base Dawgz u svojoj nedavnoj epizodi. Prema njemu, novi meme token mogao bi biti sljedeće ulaganje visokog rizika i visoke nagrade. 

Kao što se vidi kod Dogecoina ($DOGE), Shiba Inua ($SHIB), Dogwifhata ($WIF) i Flokija ($FLOKI), vrhunski meme tokeni su tematski vezani uz pse, kao što je Dawgz.

Brett (BRETT) token, još jedan popularni meme token na Base lancu, zabilježio je cijenu od 0,019 dolara u ožujku 2024. Međutim, trenutna cijena BRETT-a je približno 0,143 dolara. BRETT je također najveći meme token na Base lancu koji je nedavno doživio eksplozivne skokove. 

Da ilustriramo potencijalni povrat na ulaganje, uzmimo u obzir činjenicu da bi ulaganje od 1.000 dolara u BRETT u ožujku 2024. donijelo 7.360 dolara danas, približno 7,36 puta više od početnog iznosa. To je vrsta meteorskog rasta koju ulagači očekuju s Base Dawgz, čineći token vezan uz base jumping privlačnom prilikom za one koji žele iskoristiti sljedeću veliku stvar u kripto svijetu.

Posvećena i živa zajednica Dawgz će podići vrijednost

Inovativni protokol share-to-earn projekta omogućuje podržavateljima da zarađuju bodove promovirajući $DAWGZ na društvenim mrežama kao što su X i Telegram. Nakon završetka pretprodaje, kreatori mogu zamijeniti svoje bodove za $DAWGZ tokene! 

Kombinacija brzo rastuće pretprodaje, nadolazećih nagrada za staking i snažne podrške zajednice, pozicionira Base Dawgz kao vodećeg kandidata na tržištu meme tokena. S odbrojavanjem vremena do kraja pretprodaje, sada je posljednja šansa da osigurate svoje $DAWGZ tokene po trenutnoj cijeni prije sljedećeg povećanja.

Ne propustite priliku biti dio sljedeće velike priče o uspjehu meme tokena! Pridružite se $DAWGZ zajednici na X-u i Telegramu kako ne biste propustili najnovije vijesti. Za više informacija i sudjelovanje u pretprodaji, posjetite web stranicu Base Dawgz i povežite svoj novčanik.

Posjetite Base Dawgz