Aplikacije

Dulingo uskoro uvodi lekcije iz matematikeUkoliko ste željeli poboljšati znanje stranog jezika kojeg ste učili u školi, ili ste pak naumili naučiti osnove nekog egzotičnog jezika, vjerojatno ste posegnuli za vrlo popularnom aplikacijom Duolingo. Ovaj servis nudi izvrsne alate za učenje stranih jezika na mnogim razinama, a koristan može biti čak i u osnovnoj, tj. besplatnoj verziji.

Kako bi proširila svoje, ali i vaše vidike, Duolingo kompanija je najavila uvođenje novih predmeta u svoje digitalne klupe, a prvi do njih je matematika. Tako ćete uskoro uz pomoć ove aplikacije moći naučiti osnove matematike iz osnovne škole, koje ste vjerojatno zaboravili. Na primjer, kako retroaktivno iz cijene izbiti PDV.

Oni kojima će se ova mogućnost posebno svidjeti, mogli bi biti upravo osnovnoškolci, jer će na taj način sasvim sigurno lakše savladati gradivo koje im njihovi profesori nedovoljno dobro objašnjavaju. Naravno, ovo nije savjet da ne idete u školu, već da na jednostavan način utvrdite gradivo.

Pored već navedenog, bit će tu i raznih mozgalica, zagonetki za zabavu i treniranje mentalnih sposobnosti.