Glasine: novi iPhone dolazi u čak osam različitih boja kućišta

Ako je suditi po dosadašnjim glasinama, Apple će najesen predstaviti novu generaciju iPhonea u tri različite veličine. Na raspolaganju će biti 5,8, 6,1 i najveći, 6,5-inčni iPhone. Koje će kombinacije zaslona i procesora u ova tri modela Apple upakirati, još uvijek je predmet špekulacija.

U međuvremenu su počele stizati nove informacije. Ovoga puta su na tapetu boje, ili bolje reći paleta boja u kojima bi novi iPhone trebao biti dostupan. Ako je vjerovati OnLeaks cinkeru, novi iPhone će biti na raspolaganju u čak osam različitih boja, a to su: bijela, svijetlo siva, tamno siva, svijetlo plava, crvena, narančasta i svijetlo roza.

Naravno, radi se o pukim glasinama, koje treba uzeti s rezervom, no isto tako smo svjedočili koliko su puta one bile istinite. Ako se najnovije uskoro pokažu točnima, ovo će biti prilično vesela godina za kupce iPhonea, ali i noćna mora za trgovce, koji će morati odlučiti kojom bojom napuniti skladište.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]