Android

Glasine: stiže i 5,5-inčni HTC One (M9) Plus?

HTC-One-M9-Plus-2

Ako je suditi po fotografijama koje su danas procurile u javnost, uz novi One M9, HTC sprema i njegovu Plus verziju. Na ovim se slikama navodno nalazi uređaj sličan osnovnom modelu M9, s tom razlikom što bi trebao imati zaslon dijagonale od 5,5 inča. Rezolucija je QHD (2560 x 1440 točaka), a unutar kućišta situacija je nepromijenjena. Pogonski stroj bi trebao ostati Snapdragon 810 s 3 GB RAM-a, kao i u osnovnom modelu.

Izvana se na HTC-ovim top modelima zadnjih par godina ionako ništa posebno nije promijenilo, no na dnu kućišta se nalazi nešto nalik home tipki, a moguće je da se radi i o čitaču otisaka prtsiju. Poleđina je opet posebna priča, jer se sada ponovo javlja dvostruka kamera kao na modelu M8, ali bi sada osnovna trebala imati senzor od 20 megapiksela.

Naravno, i ovu glasinu treba uzeti s rezervom jer je moguće da se radi o nekakvom prototipu koji nikad neće ugledati svjetlo dana. Bilo kako bilo, za potpune informacije o novim HTC-ovim modelima svakako ćemo morati pričekati još nekih mjesec dana do početka MWC-a.

HTC-One-M9-Plus-1

HTC-One-M9-Plus