Google Pixel 3a i Pixel 3a XL službeno predstavljeni

Google je na današnjem I/O eventu predstavio i dva nova uređaja – Pixel 3a i Pixel 3a XL. Radi se o modelima koje koriste iste kamere kao Pixel 3 i Pixel 3 XL, ali donose slabije procesore i ulaze u niži cjenovni razred. Isto tako treba primijetiti da Google niti malo nije poradio na dizajnu, odnosno da uopće ne mari za trendove smanjivanja rubova oko zaslona.

Manji model donosi 5,6-inčni OLED zaslon rezolucije 1080 x 2220 piksela, pokretan je Snapdragonom 670, ima 4 GB RAM-a, 64 GB interne memorije te 12,2 MP kameru s f/1.8 otvorom blende i optičkom stabilizacijom. Prednja kamera raspolaže 8 MP kamerom f/2.2 otvora blende. Kao i kod skupljeg modela, ova kamera podržava Night Sight, Top Shot, Super Res Zoom i HDR+ funkcije. Baterija ima kapacitet od 3000 mAh i podržava 18W brzo punjenje.

Veći Pixel 3a XL donosi 6-inčni OLED zaslon, 1080 x 2160 rezolucije, isti hardver kao i manji model, ali ima veću bateriju, kapaciteta 3700 mAh. Zanimljiv je povratak 3.5 mm audio utora, a tu su i stereo zvučnici.

Cijena Pixela 3a u SAD će iznositi 399, a Pixela 3a XL $479 dolara. Hoće li se i kada pojaviti na našem tržištu, za sada nije poznato.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]