Googlu prekipjelo: sam je objavio render Pixela 4

Ako ih ne možeš pobijediti, pridruži im se. Otprilike ovako bi se mogao opisati današnji potez Googlea na Twitteru, kad je sam objavio rendere Pixela 4, koji bi na tržište trebao stići tek u listopadu.

Naime, Google je i prošle godine imao velikih problema s curenjem informacija, specifikacija, slika, pa i samih uređaja, čije su se recenzije na internetu pojavile prije same službene najave.

Tako sada iz prve ruke vidimo kako će izgledati Pixel 4, barem straga, jer budimo realni, prednju stranu treba ostaviti za neki budući teaser.

Googleov render potvrđuje većinu onih koje smo do sada vidjeli, a u centru pažnje je modul s trostrukom kamerom i bljeskalicom smještenim u gornjem desnom kutu, dakle isto kao na budućem iPhoneu 11. Naravno, ako se Apple nekim čudom u međuvremenu ne predomisli i odluči lansirati potpuno drukčiji uređaj.

S obzirom da su ovi renderi izrađeni u 2D, ne možemo vidjeti je li ovaj modul u stvari grba ili „bubreg“, ili će biti u ravnini stražnje plohe, što bi svakako bilo prihvatljivije. Usput recimo da su neki ovaj modul već prozvali „štednjak“.

Što će Googleova trostruka kamera donijeti, za sada nije poznato, ali s obzirom na dosadašnja iskustva, uopće ne sumnjamo u vrhunske performanse.

Usput, vidi li netko u ovom modulu kamere Pokemona?

 
      
 
Najnovije recenzije

 

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]