Hangouts će raditi još sljedeće godine, a onda ide u mirovinu

Prema informacijama kojima raspolaže 9to5Google, Google će svoj Hangouts servis ugasiti 2020. godine, barem za privatne korisnike, dok će Hangouts Chat i Hangouts Meet ostati kao dio G Suite poslovnog paketa. Prema istom izvoru, Google će umjesto u Hangouts koji polako umire, snage usmjeriti prema relativno novim Allo i Duo aplikacijama za chat i video razgovor.

Hangouts je lansiran 2013. godine kao nasljednik dotadašnje Google Talk aplikacije, koja je postojala još od lansiranja Gmaila, a služila je kao standardna chat aplikacija na Android uređajima i među općenito korisnicima Googleovih servisa. Rastom popularnosti WhatsApp, Viber i sličnih novih aplikacija koje se vezuju uz telefonski broj, a ne e-mail račun, Hangouts je počeo gubiti na popularnosti.

Kad će točno Hangouts za privatne korisnike prestati raditi, za sada još nije definirano, no oni će svakako biti na vrijeme obavješteni.

9to5Google

 
      
 
Najnovije recenzije

 

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]