Android

HONOR Magic V2 - najtanji preklopni pametni telefon predstavljen za globalno tržište

Po prvi put ikada na jednom globalnom događaju, HONOR je predstavio i novi preklopni pametni telefon, HONOR Magic V2. HONOR Magic V2 savršeno ilustrira HONOR-ovu viziju preklopnih pametnih telefona, sa značajnim poboljšanjima kada su u pitanju oblik, baterija, aspekti prikaza i korisničko iskustvo.

HONOR Magic V2 je najlakši i najtanji preklopni pametni telefon koji je HONOR dosad predstavio, težak samo 231g[1] i debljine samo 9,9 mm[2]  kada je sklopljen. Telefon sadrži novu generaciju silicij-ugljične dvostruke baterije, prosječne debljine od samo 2,72 mm, koja postiže visoki kapacitet do 5000 mAh u prostoru tankog i laganog sklopivog kućišta.

Osim što je tanak i lagan, HONOR Magic V2 ima super-lagane titanijske šarke, prve takve vrste, i novi HONOR-ov vlastiti čelik koji osigurava dodatnu robusnost i izdržljivost mehanizma šarki. Također, HONOR Magic V2 zaslužuje i certifikat izdržljivosti od SGS-a, budući da omogućuje šarkama da izdrže više od 400.000 savijanja, što osigurava životni vijek do deset godina, ako se telefon dnevno savija 100 puta.

Novi preklopni pametni telefon ima trostruku stražnju kameru koja uključuje glavnu kameru od 50 MP (f/1.9), ultraširoku kameru od 50 MP (f/2.0) i telefoto kameru od 20 MP (f/2.4). Dvostruka prednja kamera ima dvije 16MP kamere (f/2.2).

Uključujući inovaciju usmjerenu na čovjeka, HONOR Magic V2 također podržava i vodeću tehnologiju zatamnjivanja od 3840Hz PWM koja minimizira naprezanje očiju, osiguravajući ugodno gledanje čak i tijekom dužeg korištenja.

HONOR Magic V2 omogućuje nova interaktivna iskustva pa tako, po prvi put, pametni telefon podržava Parallel Space, čime je omogućeno odvojeno pohranjivanje poslovnih i životnih podataka, sigurno izoliranje podataka, kao i neovisno paralelno upravljanje aplikacijama u dva prostora, kao da je još jedan uređaj umetnut u ovaj najtanji i najlakši preklopni pametni telefon.

HONOR Magic V2 uskoro u prodaji

Više informacija o HONOR Magic V2 i njegovoj dostupnosti u prodaji bit će dostupno na www.hihonor.com. Na web stranici je moguća registracija kako bi se primale ekskluzivne ponude i ažuriranja, koja dolaze uskoro.